Τέλος από το Open o Φοίβος Παπαδάκης; Οι συζητήσεις με τον ΑΝΤ1 και το επαγγελματικό του μέλλον

Θα τον δούμε στο πλευρό του πατέρα του;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Φοίβος Παπαδάκης έχει απασχολήσει μέσα από τη συμμετοχή του στο J2US μιας και πριν από το βήμα αυτό συνηθίζαμε να τον βλέπουμε ως δημοσιογράφο στο Open και στην εκπομπή ''Μέρα μεσημέρι με τη Μάριον''.

Οι εξελίξεις σχετικά με το επαγγελματικό μέλλον του δημοσιογράφου είναι αμφιλεγόμενες μιας και η σεζόν τελειώνει και όπως αποκαλύφθηκε από το ρεπορτάζ του Super Κατερίνα την Τρίτη 2/5 ο Παπαδάκης είναι σε συζητήσεις με άλλον σταθμό.

Αποκαλύψεις για το τηλεοπτικό μέλλον του Φοίβου Παπαδάκη

Πιο αναλυτικά, το ρεπορτάζ της εκπομπής αναφέρει, πως ο Παπαδάκης είναι σε συζητήσεις συγκεκριμένα με τον ΑΝΤ1, το κανάλι στο οποίο ανήκει όλα αυτά τα χρόνια, ο πατέρας του Γιώργος Παπαδάκης, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει, πως θα τους δούμε στην ίδια εκπομπή (δείτε εδώ την κούκλα σύντροφο του Φοίβου).

Η απάντηση του Γιώργου Παπαδάκη για το τηλεοπτικό του μέλλον

Το μεσημέρι του Σαββάτου (29/4) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται!» προβλήθηκαν οι δηλώσεις, που έκανε ο Γιώργος Παπαδάκης. Ο γνωστός παρουσιαστής του ΑΝΤ1, μίλησε στον δημοσιογράφο του ALPHA, τα τόσα χρόνια εμπειρίας του, στον χώρο της δημοσιογραφίας αλλά και για το τηλεοπτικό του μέλλον.

«Η χρονιά με την Μαρία είναι υπέροχη. Μου έκανε την τιμή ο σταθμός να κάνω την επιλογή. Νομίζω ότι δεν μπορούσα να βρω καλύτερη συνεργάτιδα. Η Μαρία είναι αυτό που δεν είμαι εγώ κι εγώ είμαι αυτό που δεν είναι η Μαρία. Αυτό ήθελα να είναι δύο άνθρωποι που έχουν τις απόψεις, αλλά να μην έχουν ανταγωνισμό. Αυτό το πράγμα βγήκε όλη την χρονιά και δόξα τω Θεώ είναι από τις καλύτερες χρονιές», ανέφερε ο Γιώργος Παπαδάκης.

«Εδώ θα είμαι. Δεν έχει σημασία, αν θα είμαι μπροστά, πίσω, πλάι, λίγο πιο πλάι, κάτω ή πίσω. Δεν πρόκειται να σταματήσω να δουλεύω ποτέ. Δεν πρόκειται να σταματήσω ποτέ, να εγκαταλείψω την δημοσιογραφία, ούτε το Καλημέρα Ελλάδα», εξομολογήθηκε ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1.