«Δεν είμαι πολύ καλή παρουσιάστρια» - Άφωνος ο Μουτσινάς με τις δηλώσεις της Κατερίνας Καινούργιου

«Εγώ είμαι απλά ένα κορίτσι, που...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Δεν είμαι πολύ καλή παρουσιάστρια» - Άφωνος ο Μουτσινάς με τις δηλώσεις της Κατερίνας Καινούργιου

Η Κατερίνα Καινούργιου βρέθηκε καλεσμένη την Τρίτη 2/5 στην εκπομπή Καλό μεσημεράκι με την παρουσιάστρια να τηρεί την υπόσχεσή της και να κάνει μια σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση σε στούντιο εκπομπής μετά από καιρό (δείτε εδώ τις ευχές του Μουτσινά για τα γενέθλιά της).

Η παρουσιάστρια μίλησε πολύ εξομολογητικά για τη ζωή, τα προσωπικά και τα την καριέρα της με πολλές από τις δηλώσεις να προκαλούν αίσθηση μιας και η Κατερίνα Καινούργιου είναι πάντα χείμαρρος στις δηλώσεις της.

Αίσθηση μάλιστα προκάλεσε ο τρόπος με τον οποίο μιλάει για τον εαυτό της μιας και ανέφερε, πως δε θα ήθελε να δοκιμαστεί σε κάποιο άλλο project μιας και δε θεωρεί τον εαυτό της ταλαντούχο επαγγελματικά.

Οι δηλώσεις της Κατερίνας Καινούργιου για την καριέρα της

«Πολλές φορές το συζητάω αυτό και με τον Νίκο τον Κοκλώνη, που μου λέει να σκεφτούμε και άλλα πράγματα, μου λέει να κάνεις και ένα βραδινό και του λέω ''Νίκο δε θέλω'', θέλω να κάνω αυτό που κάνω καλά. Δε θέλω πολλά πράγματα, δεν έχω τέτοια ανάγκη, δεν είμαι πολύ καλή παρουσιάστρια, ταλαντούχα δεν είμαι τέλος πάντων να στο πω απλά. Θεωρώ ταλαντούχοι άνθρωποι στην τηλεόραση είναι συγκεκριμένοι, εσύ είσαι ταλαντούχος άνθρωπος, ας πούμε και το πιστεύω πάρα πολύ.

Είναι λίγοι. Εγώ είμαι απλά ένα κορίτσι, που αγαπάω πάρα πολύ αυτό που κάνω και έχω δουλέψει πάρα πολύ και είμαι τυχερή που είχα ανθρώπους που με στήριξαν πάρα πολύ όπως εσύ, όπως είναι τώρα ο Κοκλώνης, με στήριξαν, πίστεψαν σε εμένα. Έχω μια ομάδα από πίσω, έχω τον Θέμη Μάλλη που έχει αφιερώσει την ζωή του σε εμένα», είπε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Καινούργιου.