«Είναι βαρύ...» - Συγκλονίζει η Καινούργιου για τη στιγμή που ο Μουτσινάς έχασε τη μητέρα του

«Ήξερα ότι είναι άρρωστη»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Είναι βαρύ...» - Συγκλονίζει η Καινούργιου για τη στιγμή που ο Μουτσινάς έχασε τη μητέρα του

Μια εφ' όλης της ύλης και πολύ εξομολογητική συνέντευξη είδαμε να παραχωρεί η Κατερίνα Καινούργιου στο Καλό μεσημεράκι την Τρίτη 2/5 με την παρουσιάστρια να ανοίγει την καρδιά της στον άλλοτε φίλο και συνεργάτη της, Νίκο Μουτσινά.

Οι δύο τους έχουν μία πολύ ιδιαίτερη σχέση και ακόμα και αν χάνονται μέσα στα χρόνια, που περνάνε ο Μουτσινάς και η Καινούργιου έχουν μοιραστεί πολύ ιδιαίτερες στιγμές, ευχάριστες αλλά και πιο δυσάρεστες (δείτε εδώ τις ευχές του Μουτσινά για τα γενέθλια της Καινούργιου).

Η αποκάλυψη της Κατερίνας Καινούργιου για το θάνατο της μητέρας του Νίκου Μουτσινά

Μεταξύ αυτών των στιγμών, που η Κατερίνα Καινούργιου θυμήθηκε με συγκίνηση είναι και ο θάνατος της μητέρας του Νίκου Μουτσινα, με την παρουσιάστρια να αποκαλύπτει, πως είχε δει ένα πολύ κακό όνειρο πριν μάθει τα δυσάρεστα.

«Tώρα να πω κάτι; Είναι βαρύ ή θα το βαρύνω; Θυμάμαι το πρωί που έφυγε η μαμά σου -γιατί δε συνεργαζόμασταν μαζί-, ήξερα ότι είναι άρρωστη. Ήρθε η Ρόζα σπίτι, είχα ένα γύρισμα.. και της λέω Ρόζα είδα ένα πάρα πολύ κακό όνειρο, σα να μου έφευγαν τα δόντια. Με ρώτησε αν πόνεσα και αν ήταν μπροστά ή πίσω, της είπα ότι ήταν πίσω. Μου λέει «Θα στεναχωρηθείς πολύ για κάποιον που αγαπάς, αλλά δεν θα είναι δικός σου, αν ήταν θα ήταν τα μπροστινά». Μετά από 10 λεπτά χτυπάει το τηλέφωνο και…Θυμάμαι πόσο πόνεσα για εσένα, γιατί ήξερα πόσο δεμένος είσαι...», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Δεν είμαι πολύ καλή παρουσιάστρια»

«Πολλές φορές το συζητάω αυτό και με τον Νίκο τον Κοκλώνη, που μου λέει να σκεφτούμε και άλλα πράγματα, μου λέει να κάνεις και ένα βραδινό και του λέω ''Νίκο δε θέλω'', θέλω να κάνω αυτό που κάνω καλά. Δε θέλω πολλά πράγματα, δεν έχω τέτοια ανάγκη, δεν είμαι πολύ καλή παρουσιάστρια, ταλαντούχα δεν είμαι τέλος πάντων να στο πω απλά. Θεωρώ ταλαντούχοι άνθρωποι στην τηλεόραση είναι συγκεκριμένοι, εσύ είσαι ταλαντούχος άνθρωπος, ας πούμε και το πιστεύω πάρα πολύ.

Είναι λίγοι. Εγώ είμαι απλά ένα κορίτσι, που αγαπάω πάρα πολύ αυτό που κάνω και έχω δουλέψει πάρα πολύ και είμαι τυχερή που είχα ανθρώπους που με στήριξαν πάρα πολύ όπως εσύ, όπως είναι τώρα ο Κοκλώνης, με στήριξαν, πίστεψαν σε εμένα. Έχω μια ομάδα από πίσω, έχω τον Θέμη Μάλλη που έχει αφιερώσει την ζωή του σε εμένα», είπε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Καινούργιου.