Η πρώτη φωτογραφία από το σπίτι που μετακόμισαν Ιωάννα Τούνη - Δημήτρης Αλεξάνδρου

Το διακόσμησαν ήδη!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η πρώτη φωτογραφία από το σπίτι που μετακόμισαν Ιωάννα Τούνη - Δημήτρης Αλεξάνδρου

Ιωάννα Τούνη και Δημήτρης Αλεξάνδρου περνάνε μια πολύ όμορφη περίοδο στη ζωή τους. Εδώ και λίγους μήνες κρατούν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδάκι, που είναι και η κύρια προτεραιότητα τους και μέσα από τα social media μας δείχνουν την καθημερινότητα τους.

Όπως λοιπόν μας έκαναν ξαφνικά γνωστό πριν μερικές ημέρες, πήραν την απόφαση να μετακομίσουν σε νέο σπίτι και μάλιστα έκαναν την μετακόμιση την Πρωτομαγιά με 3 φορτηγά μεταφορικής να φορτώνουν και να ξεφορτώνουν τα πράγματα τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Youweekly.gr πλέον μένουν στα Βριλήσσια, και μετά από αρκετή κούραση κατάφεραν να αδειάσουν και να τακτοποιήσουν πολλές από τις κούτες τους.

Φωτογραφία από το σαλόνι του σπιτιού Τούνη - Αλεξάνδρου

Μάλιστα, το σαλόνι τους είναι ήδη έτοιμο και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μας το έδειξε με μια φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Το ζευγάρι είναι πολύ ευτυχισμένο και δεμένο, ειδικά μετά τον ερχομό του γιου του και το επόμενο βήμα είναι ο γάμος του. Ήδη έχει γίνει η πρόταση γάμου, ωστόσο, η Ιωάννα Τούνη έχει δηλώσει πως θα ήθελε να γίνει όταν το μωρό μεγαλώσει λίγο για να μπορεί να τον ζήσει όπως έχει ονειρευτεί.

Ιωάννα Τούνη Δημήτρης Αλεξάνδρου νέο σπίτι

Την ίδια ώρα η Ιωάννα βρισκόταν στην Θεσσαλονίκη

Η Ιωάννα Τούνη αφού τακτοποιήθηκαν, ετοίμασε μια μικρή βαλίτσα, πήρε τον μπέμπη και ταξίδεψε στην Θεσσαλονίκη, όπου δραστηριοποιείται επαγγελματικά. Αφορμή στάθηκε ένα πολύ σημαντικό ραντεβού που είχε, όπως ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους.

Αφού λοιπόν έκανε το ραντεβού της, συνάντησε γρήγορα τους φίλους της όπως και τη νονά του μωρού, Στέλλα Πάσαρη και επέστρεψε στην Αθήνα.

Να σημειωθεί πως η Ιωάννα Τούνη στην Θεσσαλονίκη έχει επίσης το δικό της σπίτι που είναι πάρα πολύ εντυπωσιακό - δείτε το.

Ιωάννα Τούνη Θεσσαλονίκη