«Έκανε 1-2 επιχειρήσεις στην Πάρο που δεν πήγαν καλά και..» - H αποκάλυψη της Τσιμτσιλή για την Αλιμπέρτη

O σχολιασμό στον αέρα του Happy Day

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Έκανε 1-2 επιχειρήσεις στην Πάρο που δεν πήγαν καλά και..» - H αποκάλυψη της Τσιμτσιλή για την Αλιμπέρτη

Στο Happy Day του ALPHA, η Σταματίνα Τσιμτσιλή με την ομάδα της, σχολίασαν την συνέντευξη που παραχώρησε η Σοφία Αλιμπέρτη στην εκπομπή The 2night show. Η ηθοποιός - παρουσιάστρια σε μια σπάνια εξομολόγηση μίλησε μεταξύ άλλων και για τη ζωή της στην Πάρο (δείτε το φανταστικό της σπίτι στο νησί).

Εδώ και χρόνια διατηρεί το δικό της καφέ, παρόλα αυτά δεν ήταν όλα ρόδινα στην ζωή της, όπως αποκάλυψε η παρουσιάστρια, αφού είχε ανοίξει επιχειρήσεις που δεν πήγαν καλά.

Τα σχόλια Τσιμτσιλή και Happy Day για την Αλιμπέρτη

«Να σου πως για την Σοφία που τυχόν δεν γνωρίζεις, ότι έφαγε και τα μούτρα της στην Πάρο. Έκανε 1-2 επιχειρήσεις που δεν πήγαν καλά και μπήκε μέσα. Δεν ήταν τίποτα εύκολο», αποκάλυψε η Σταμαστίνα Τσιμτσιλή.

Στην συνέχεια έγιναν πολλά σχόλια, με τον Δημήτρη Παπανώτα να έχει διαφορετικές απόψεις από τους συναδέλφους της.

Ολόκληρη η συνέντευξη της Αλιμπέρτη

«Η απόφαση αυτή υπήρχε για 2-3 χρόνια στο μυαλό που με βασάνιζε. Δούλευα από 12 χρονών. Κουράστηκα κάποια στιγμή να διαχειρίζομαι τον εαυτό μου. Ο καθένας μπορούσε με μεγάλη ευκολία να βγει να μιλήσει για εσένα να πει ότι θέλει. Εγώ όμως έχω αλλάξει. Αυτό έχει σημασία. Από ένα σημείο και μετά με κούρασε. Το σιχτίρισα. Μου χάλασε το στομάχι και την διάθεση κι είπα ότι δεν υπάρχει λόγος, ας φύγω τώρα.

Στην Αθήνα δεν προσαρμόστηκα ποτέ, ήθελα να φτάσει η μέρα που δεν θα ζω σε αυτήν την πόλη. Ευχαριστώ τον Γιάννη Πάριο, που εκτός από τον παιδιά μου μού χάρισε μια υπέροχη πατρίδα κι η Πάρος ήταν πάντα το σημείο αναφοράς μου. Και είπα φεύγω! Πήγα στην Πάρο, ο πρώτος χρόνος οκ, ο δεύτερος καλά, στον τρίτο είπα ότι κάτι πρέπει να κάνω γιατί αρχίζω και βαριέμαι. Μετά άρχισα λίγο να γαργαλιέμαι και έμπλεξα με τα μαγαζιά», εξομολογήθηκε η Σοφία Αλιμπέρτη.