«Ξεβούλωσα, εντάξει, το προλάβαμε» - Η συνήθεια που έκοψε "μαχαίρι" ο Στέλιος Ρόκκος μετά το έμφραγμα

Η αποκάλυψη στον αέρα του Πρωινού

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Ξεβούλωσα, εντάξει, το προλάβαμε» - Η συνήθεια που έκοψε

Ο Στέλιος Ρόκκος πριν από λίγους μήνες αντιμετώπισε μια περιπέτεια υγείας η οποία τρόμαξε τους θαυμαστές τους, τους συναδέλφους του, αλλά κυρίως την οικογένειά του και την σύζυγό του, Λελέ Γκόφα. Παρόλα αυτά, πλέον ο ίδιος χαίρει άκρα υγείας και έχει επιστρέψει κανονικά στις πίστες, ενώ πρόσφατα τον είδαμε και να τραγουδά στον Άγιο Δομίνικο, στο πάρτι της ένωσης του Survivor All Star.

Ο ίδιος, λοιπόν, το πρωί της Τετάρτης 3/5 παραχώρησε μία μικρή συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής του ΑΝΤ1, Πρωινό, και αναφέρθηκε στις οδηγίες που του έδωσε ο γιατρός του αφού πήρε εξιτήριο, ενώ απάντησε και για τον Βασίλη Καρρά, ο οποίος έχει αδυνατίσει πολύ και είναι αγνώριστος πια, αποκαλύπτοντας πληροφορίες και για την δική του επιστροφή στη νυχτερινή ζωή και την μουσική (δείτε τον εδώ).

Η αποκάλυψη του Στέλιου Ρόκκου για την περιπέτεια της υγείας του

«Είμαι μια χαρά, καινούριος. Ξεβούλωσα, εντάξει. Το προλάβαμε, είναι όλα καλά. Με το που μου είπε ο γιατρός ότι έπρεπε να σταματήσω το τσιγάρο, το έκοψα αμέσως», είπε αρχικά ο τραγουδιστής.

Και στη συνέχεια μίλησε για τον αγνώριστο συνάδελφό του: «Δεν έχω βρεθεί με τον Βασίλη Καρρά. Είμαστε πολύ καλά μεταξύ μας και μιλήσαμε και στα τηλέφωνα. Ο άνθρωπος μπορεί να έκανε κάποια δίαιτα, να μη σας φαίνεται παράξενο, περνάνε και τα χρόνια, δεν είμαστε παιδιά πια. Πρέπει να προσέχουμε».

Σε ερώτηση για την επιστροφή που φαίνεται πως ετοιμάζει ο ίδιος, αλλά και ο Νότης Σφακιανάκης (δείτε εδώ γιατί κατέρρευσε ψυχολογικά), ανέφερε: «Με τον Νότη Σφακιανάκη δεν γνωριζόμαστε, έχουμε πει ένα γεια. Με τον Βασίλη Καρρά θα ανέβουμε και μαζί στην πίστα. Όποτε χρειαστεί είμαι δίπλα και είναι φίλος και τον αγαπώ πολύ».