«Μη μιλάς αν δεν...» - Έξαλλος ο Στέφανος Τσιτσιπάς ξέσπασε στον πατέρα του κατά τη διάρκεια του αγώνα

Θύελλα αντιδράσεων κατά του τενίστα

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Μη μιλάς αν δεν...» - Έξαλλος ο Στέφανος Τσιτσιπάς ξέσπασε στον πατέρα του κατά τη διάρκεια του αγώνα

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι ένας από τους πιο σπουδαίους αθλητές και συγκεκριμένα τενίστες, ωστόσο η συμπεριφορά του στο γήπεδο έχει τεθεί πολλές φορές προς συζήτηση. Προπονητής του ίδιου είναι ο πατέρας του, επομένως οι σχέσεις τους εκτός σπιτιού είναι πολύ διαφορετικές, όμως ο τρόπος που του απευθύνεται μπροστά σε τόσο κόσμο όταν θυμώνει, κάνει έξαλλο το κοινό του.

Τις προάλλες για παράδειγμα, του πέταξε με δύναμη το μπαλάκι του τένις κατά τη διάρκεια του αγώνα (δείτε εδώ το στιγμιότυπο), ενώ στον αγώνα που έπαιξε πρόσφατα στη Μαδρίτη ενάντια στον Ισπανό Μπερναμπέ Μιράγες, κατά τη διάρκεια του πέμπτου παιχνιδιού στο πρώτο σετ, έχασε πόντο που τον έφερε μπροστά σε τριπλό μπρέικ πόιντ, αμέσως εκνευρίστηκε και τα έβαλε με τον πατέρα του, αλλά και την υπόλοιπη ομάδα του.

Νέο ξέσπασμα από τον Στέφανο Τσιτσιπά στον πατέρα του κατά τη διάρκεια αγώνα

Μάλιστα, γύρισε και φώναξε στον μπαμπά του: «Μη μιλάς αν δεν τελειώσει ο πόντος, μη μιλάς!», προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων ξανά.

Χώρισε μετά από 3,5 χρόνια

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μας έχει απασχολήσει ιδιαίτερα μέσα από την καριέρα του στο Τένις, τις κατακτήσεις του στο άθλημα αλλά, τον έντονο χαρακτήρα, που έχει επιδείξει σε πολλά σκηνικά, που αφορούν στο όνομά του και σίγουρα πολύ λιγότερο μέσα από την προσωπική του ζωή.

Ο γνωστός τενίστας ήταν γνωστό, πως εδώ και τρία χρόνια είχε βρει τον έρωτα στα μάτια της Θεοδώρας Πεταλάς, η οποία ήταν στήριγμά του στα εύκολα και στα δύσκολα, με τους δύο να γνωρίζονται στη Νέα Υόρκη (δείτε εδώ την απίστευτη θέα από το σπίτι του Τσιτσιπά στο Μονακό).

Μέσα από το ρεπορτάζ του Πρωινό μας έγινε γνωστό την Τρίτη 21/3, πως έπεσαν οι τίτλοι τέλους στη σχέση του Τσιτσιπά με τη νεαρή κοπέλα, κάτι που όπως άφησαν να εννοηθεί από την εκπομπή έγινε για καλό...

Τσιτσιπάς σχέση