Πολυποίκιλα σχόλια για το σώμα της Χριστίνας Μπόμπα - Θύελλα αντιδράσεων με τις φωτογραφίες της από την Πούλια της Ιταλίας με καυτό μπικίνι

Ακόμα μια ανάρτηση που δεν άφησαν ασχολίαστοι οι διαδικτυακοί της φίλοι

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Πολυποίκιλα σχόλια για το σώμα της Χριστίνας Μπόμπα - Θύελλα αντιδράσεων με τις φωτογραφίες της από την Πούλια της Ιταλίας με καυτό μπικίνι

Πολλές φορές οι αναρτήσεις της στα social media γίνονται θέμα συζήτησης και προκαλούν πολυποίκιλες αντιδράσεις. Αξέχαστο έχει μείνει, άλλωστε, το τελευταίο «περιστατικό» με την ανάρτηση που έκανε και την έδειχνε να γυμνάζεται στον χώρο εργασίας της (δείτε εδώ τι συνέβη). Η αλήθεια είναι πως η Χριστίνα Μπόμπα, όμως, δεν μασάει και δεν σταματάει να μοιράζεται στιγμές από την ζωή τους με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η επιχειρηματίας αυτές τις μέρες βρέθηκε στην μαγευτική Ιταλία, για δουλειά, και τα στιγμιότυπα που μοιράστηκε από την καθημερινότητά της εκεί ήταν τουλάχιστον ζηλευτά! Μάλιστα, πριν από λίγες ώρες δημοσίευσε ένα καρουζέλ φωτογραφιών στα οποία φαίνεται να ποζάρει με ένα κατακόκκινο - κι όχι μόνο - μπικίνι!

Τα σχόλια που ακολούθησαν από κάτω ήταν παραπάνω από εκθειαστικά!

Μάγεψε με τις εμφανίσεις της στην Ιταλία η Χριστίνα Μπόμπα

«Νομίζω πως αντιπροσωπεύει ς το σώμα της Ελληνίδας χωρίς νυστέρι δεν συμφωνείτε», έγραψε μια follower της ενώ μια άλλη σημείωσε «Είσαι κούκλα κορίτσι μου και μην δίνεις σημασία στους κακεχεντρείς ανθρώπους ο κόσμος που βγάζει χολή σε μια δυναμική γυναίκα, μητέρα, σύζυγο μάλλον δεν έχει πετύχει αυτά που έχεις πετύχει εσύ».

Χριστίνα Μπόμπα

Χριστίνα Μπόμπα  σώμα μετά την εγκυμοσύνη

Χριστίνα Μπόμπα  instagram

Χριστίνα Μπόμπα ανάρτηση

Τα σχόλια συνέχισαν σε τέτοιο ύφος «Που πάει καλέ η κοιλιά σας μετά από εγκυμοσύνη κ εμένα μετά από δύο χρόνια εδώ είναι ακόμη κ δεν φεύγει;;», «Το κόκκινο όλα τα λεφτά πάνω σου ...αναδεικνύει το μπούστο σου εκπληκτικά !!! Πόσο όμορφη!!»

Χριστίνα Μπόμπα Σάκης Τανιμανίδης

Χριστίνα Μπόμπα μαμά

Χριστίνα Μπόμπα Ιταλία

Χριστίνα Μπόμπα μαγιό

Σάκης Τανιμανίδης - Χριστίνα Μπόμπα: Διήμερο με τα παιδιά τους στο Σινεβρό - Αποκλειστικές φωτογραφίες

Υπενθυμίζουμε πως λίγο καιρό πριν το ταξίδι της Χριστίνας στην Ιταλία το ζευγάρι είχε κάνει τριήμερες διακοπές οικογενειακώς σε ένα πανέμορφο μέρος και το Youweekly.gr ήταν εκεί μαζί τους!

Το Σινεβρό είναι χωριό της Αχαΐας και υπάγεται στον Δήμο Αιγιαλείας. Βρίσκεται στην όχθη του ποταμού Κριού, λίγο πιο πάνω από τη Σβυρού και σε υψόμετρο περίπου 550 μέτρων, με τα σπίτια του διασκορπισμένα σε δύο επίπεδα (γειτονιές). Σύμφωνα με την απογραφή του 2011 έχει πληθυσμό 38 κατοίκων.

Αν ταξιδέψει κανείς μέχρι το Σινεβρό αξίζει να επισκεφθεί το θεματικό πάρκο της περιοχής «Area Synest», ένα μαγικό μέρος το οποίο επέλεξε η οικογένεια Τανιμανίδη για το διήμερο που μας πέρασε.

Να σημειωθεί πως μέσα στο πάρκο υπάρχουν υπέροχα πέτρινα και ξύλινα καταλύματα προς ενοικίαση και διαμονή. Σε ένα από αυτά έμεινε και το ζεύγος (δείτε εδώ φωτογραφίες).

Η οικογένεια έφτασε στο σημείο το απόγευμα της Παρασκευής 7/4 κι αποχώρησε το μεσημέρι της Κυριακής 9/4. Μαζί τους, για συντροφιά, είχαν κι ένα φιλικό ζευγάρι που είχε κι αυτό ένα παιδάκι.

Όπως θα δείτε και στα παρακάτω αποκλειστικά στιγμιότυπα του Youweekly.gr ο Σάκης Τανιμανίδης με τα παιδιά, την Χριστίνα Μπόμπα και την παρέα τους απόλαυσαν το πρωί της Κυριακής, λίγο πριν πάρουν τον δρόμο του γυρισμού, ένα θεσπέσιο πρωινό στην τραπεζαρία του καταλύματος. Πιατέλα με αλλαντικά, ομελέτα και pancakes που ξετρέλαναν τόσο την Αριάνα όσο και την Φιλίππα!

Σάκης Τανιμανίδης - Χριστίνα Μπόμπα: Διήμερο με τα παιδιά τους στο Σινεβρό - Αποκλειστικές φωτογραφίες

Τα διδυμάκια τους γέμισαν τον χώρο με χαμόγελο και θετική αύρα όπως και οι ίδιοι! Τόσο ο Σάκης Τανιμανίδης όσο και η Χριστίνα Μπόμπα ήταν ευγενικοί και χαμογελούσαν στον κόσμο που τους πλησίαζε για να τους μιλήσει! Η Αριάνα και η Φιλίππα, μάλιστα, έκαναν νέες γνωριμίες αφού έπαιξαν και διάβασαν βιβλία με παιδάκια που βρίσκονταν στο χώρο από άλλες οικογένειες που διέμεναν στο θέρετρο!

Σάκης Τανιμανίδης - Χριστίνα Μπόμπα: Διήμερο με τα παιδιά τους στο Σινεβρό - Αποκλειστικές φωτογραφίες

Οι αναρτήσεις στα social media τους