Στέλιος Χανταμπάκης: Η ανάρτηση της συζύγου του, Όλγας Πηλιάκη λίγο μετά την ανακοίνωση της αποχώρησης του από το Survivor All Star

Πως αντέδρασε η οικογένεια του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Instagram/olgapiliaki
Instagram/olgapiliaki

Στο επεισόδιο της Τετάρτης 3/5 του Survivor All Star, ο Στέλιος Χανταμπάκης ανακοίνωσε την οικειοθελή αποχώρηση του με συμπαίκτες και αντιπάλους να δακρύζουν. Κανείς δεν περίμενε αυτή την ανατροπή, ειδικά την περίοδο που οι αγωνιστικές του ικανότητες έχουν ανέβει πολύ.

Μπορεί αυτή την εβδομάδα να είχε ξεκινήσει μια πλεκτάνη πίσω από την πλάτη του από τον Κωνσταντίνο Βασάλο και την "κλίκα" του, ωστόσο, δεν θα δούμε ποια θα είναι η αντίδραση του από τον Άγιο Δομίνικο, αφού θα μάθει τα πάντα με το που γυρίσει στην Ελλάδα.

Πίσω τον περιμένει η οικογένεια του και ήδη η σύζυγός του Όλγα Πηλιάκη έχει πετάξει έμμεσα το "καρφί" της σχετικά με τα όσα σημειώθηκαν αυτές τις ημέρες - δείτε τις αναρτήσεις της.

Λίγο όμως μετά την ανακοίνωση του Στέλιου Χανταμπάκη πως θέλει να φύγει από το Survivor All Star, έκανε ακόμη μια ανάρτηση για να εκφράσει και δημόσια το πόσο υπερήφανη είναι για τον άνδρα της.

Η ανάρτηση της Πηλιάκη για τον Χανταμπάκη

«Σας ευχαριστώ πολύ για όλα τα μηνύματα αγάπης και υποστήριξης. Είναι η καλύτερη ανταμοιβή. Σε αγαπάμε πολύ, μας κάνεις υπερήφανους κάθε στιγμή», έγραψε χαρακτηριστικά.

Survivor All Star Στέλιος Χανταμπάκης αποχώρηση

Τα λόγια του Στέλιου κατά την αποχώρηση του από το Survivor All Star

«Ήθελα να έρθω στο παιχνίδι για τον κόσμο, να ξαναπροσπαθήσω. Όμως ολο αυτό το διάστημα ήταν πάρα πολύ δύσκολο για μένα και περίμενα τη στιγμή που η ομάδα μου θα με βγάλει υποψήφιο για να πάρω και γω από τον κόσμο τη δύναμη για να μπορώ να συνεχίσω.

Γιώργο, θα ήταν άκομψο και άδικο για την επιβεβαίωση μου στο ότι θα παραμείνω στο παιχνίδι, να περιμένω την ψηφοφορία του κόσμου, από τη στιγμή που δεν μπορώ ψυχολογικά να συνεχίσω στο παιχνίδι γιατί πέρασαν 4μιση μήνες μακριά από την οικογένεια μου. Οπότε το να χρησιμοποιήσω τον κόσμο για να πάρω μια επιβεβαίωση ή να το ακούσουν κάποιοι δεν θα το ήθελα. Οπότε εγώ σήμερα λοιπόν έχω αποφασίσει να αποχωρήσω από το παιχνίδι.

Ξέρω ότι ο κόσμος με αγαπάει, μου ζήτησε να έρθω στο παιχνίδι και μου το έδειξε 6 χρόνια που τελείωσε το Survivor του ’17 αν με αγαπάει και αν με στηρίζει. Όμως εγώ δεν μπορώ να συνεχίσω άλλο, πραγματικά δεν έχω άλλα ψυχικά αποθέματα. Δεν μπορώ να είμαι μακριά από τα παιδιά μου και τη μέρα που ψηφίστηκα ήταν τελειωτικό χτύπημα γιατί ένιωσα ότι είμαι ήδη στο αεροπλάνο και 3 μέρες τώρα νομίζω ότι κοιμάμαι με τα παιδιά μου! Δεν ένιωσα άσχημα που ψηφίστηκα, ένιωσα όμορφα! Δεν μπορώ άλλο, ξεπέρασα τα όρια μου, έδωσα ότι είχα και δεν είχα, τους ευχαριστώ όλους, αλλά δεν μπορώ άλλο», ήταν τα λόγια του Στέλιου.

«Είναι αυτή η τελική σου απόφαση;», τον ρώτησε ο παρουσιαστής με τον Στέλιο Χανταμπάκη να είναι κάθετος. Φυσικά, στο άκουσμα της οικειοθελής του αποχώρησης, οι περισσότεροι παίκτες δεν κατάφεραν να κρύψουν την συγκίνησή τους και έκλαψαν, το ίδιο φυσικά κι εκείνος -δείτε εδώ με πόσα χρήματα επιστρέφει στην Ελλάδα!