Σε κατάλευκο εκκλησάκι της Μυκόνου - Η Αθηνά Οικονομάκου ποζάρει ανανεωμένη με το μαγιό της

Με καλοκαιρινό αέρα

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
athinao1konomakou - instagram
athinao1konomakou - instagram

Η Αθηνά Οικονομάκου μπορεί να έχει ως βάση της την ΑΘήνα, αλλά συχνά ταξιδεύει εκτός Αθηνών με την οικογένεια και τα παιδιά της, με τα ελληνικά νησιά και συγκεκριμένα τη Μύκονο και τη Σαντορίνη να αποτελούν αγαπημένους της προορισμούς.

Την περίοδο του τριημέρου της Πρωτομαγιάς η ηθοποιός - επιχειρηματίας βρέθηκε στο νησί των ανέμων και έτσι ο λογαριασμός της στο instagram κατακλύστηκε από όμορφα τοπία και την ίδια να ποζάρει στις πρώτες της καλοκαιρινές φωτογραφίες (δείτε εδώ τον τραυματισμό, που είχε πρόσφατα).

Δεν ξέρουμε ακριβώς αν η Αθηνά Οικονομάκου έχει ξεκινήσει τα πρώτα της μπάνια στη θάλασσα σε κάθε περίπτωση όμως αρχίζει και μοιράζεται με τους φίλους της τα πρώτα μαγιό από τη συλλογή, που υπογράφει η ίδια.

Οι νέες φωτογραφίες της Αθηνάς Οικονομάκου με μαγιό

Αναλυτικά το πρόγραμμα διατροφής της

ΔΕΥΤΕΡΑ

ΠΡΩΙΝΟ: 1 ποτήρι χυμό πορτοκάλι και 1 μπανάνα. ΔΕΚΑΤΙΑΝΟ: 1 φρούτο εποχής. ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ: Ψάρι βραστό με βραστά λαχανικά. ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ: Γιαούρτι με μέλι. ΒΡΑΔΙΝΟ: Χορτόσουπα με τυρί και ψωμί ολικής άλεσης.

ΤΡΙΤΗ

ΠΡΩΙΝΟ: Βραστό αυγό με ψωμί ολικής άλεσης και μια φέτα τυρί του τοστ. ΔΕΚΑΤΙΑΝΟ: 1 φρούτο εποχής. ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ: Στήθος κοτόπουλο βραστό με βραστά λαχανικά. ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ: Γιαούρτι με μέλι. ΒΡΑΔΙΝΟ: Κοτόσουπα με λαχανικά και μια φέτα ψωμί του τοστ ολικής άλεσης.

ΤΕΤΑΡΤΗ

ΠΡΩΙΝΟ: 1 ποτήρι γάλα με 2 φρυγανιές ολικής άλεσης και 1 κ.γ. ταχίνι. ΔΕΚΑΤΙΑΝΟ: 1 φρούτο εποχής. ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ: Ψητές ή βραστές πατάτες με τόνο και σαλάτα με πράσινα λαχανικά. ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ: Ανάλατους ξηρούς καρπούς. ΒΡΑΔΙΝΟ: 1 ντάκο με ντομάτα τριμμένη και φέτα.

ΠΕΜΠΤΗ

ΠΡΩΙΝΟ: 1 γιαούρτι με 3 κ.σ. βρώμη και ώ αποξηραμένα φρούτα. ΔΕΚΑΤΙΑΝΟ: Δημητριακά με γάλα. ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ: 2 μέτρια μπιφτέκια μοσχαρίσια (150 γρ.) με 1,5 φλιτζάνι κινόα με λαχανικά. ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ: 1 μπάρα δημητριακών και ένα ποτήρι γάλα. ΒΡΑΔΙΝΟ: Ομελέτα με 2 αυγά με κατίκι ή ανθότυρο και λαχανικά.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

ΠΡΩΙΝΟ: Δημητριακά ολικής άλεσης και ένα τοστ με τυρί. ΔΕΚΑΤΙΑΝΟ: 1 φρούτο εποχής. ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ: Ψητή μπριζόλα με καρότα και ένα φλιτζάνι καστανό ρύζι. ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ: Γιαούρτι με μέλι. ΒΡΑΔΙΝΟ: Μισή μερίδα του μεσημεριανού.

ΣΑΒΒΑΤΟ

ΠΡΩΙΝΟ: Βραστό αυγό με ψωμί ολικής άλεσης και δημητριακά. ΔΕΚΑΤΙΑΝΟ: 2 ρυζογκοφρέτες με ταχίνι. ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ: 1 μερίδα όσπρια ή λαδερά. ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ: 1 κουλούρι Θεσσαλονίκης και έναν φυσικό χυμό. ΒΡΑΔΙΝΟ: Κοτόσουπα με φρέσκα λαχανικά.

ΚΥΡΙΑΚΗ

ΠΡΩΙΝΟ: 1 ποτήρι χυμό πορτοκαλιού και δημητριακά ολικής άλεσης. ΔΕΚΑΤΙΑΝΟ: 1 φρούτο και 2 πολύσπορα κριτσίνια. ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ: Ζυμαρικά με σάλτσα από φρέσκια ντομάτα και 1 κομμάτι τυρί. ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ: Ανάλατους ξηρούς καρπούς και αποξηραμένα φρούτα. ΒΡΑΔΙΝΟ: Κοτόπουλο μαγειρεμένο στον ατμό με λαχανικά.

Πηγή: ΕΓΩ