«Είχα κάνει τρεις προσπάθειες, τις δύο πρώτες ένιωθα...» - Η εξομολόγηση της Μαρίνας Ασλάνογλου για τις εξωσωματικές

«Παίζει ρόλο η στήριξη του συζύγου σου αλλά μέσα σου είναι μόνος σου»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Είχα κάνει τρεις προσπάθειες, τις δύο πρώτες ένιωθα...» - Η εξομολόγηση της Μαρίνας Ασλάνογλου για τις εξωσωματικές

Η Μαρίνα Ασλάνογλου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Mega Καλημέρα όπου μεταξύ άλλων μίλησε για τις προσπάθειες που έκανε για να μείνει έγκυος. Έχει εξομολογηθεί πως έκανε τρεις αποτυχημένες εξωσωματικές μέχρι να αποκτήσει το παιδάκι της.

Αποκάλυψε επίσης, τα μωρουδιακά παπουτσάκια που της έδωσαν και ήταν το γούρι της, αφού μετά από λίγο διάστημα έμεινε έγκυος στο γιο της.

Η εξομολόγηση της Ασλάνογλου για τις εξωσωσματικές

«Μπορεί να είμαστε στο 2023, αλλά υπάρχει ακόμα το ταμπού, ότι δεν το λέμε και το κρύβουμε. Είναι κάτι που το περνάς μόνος σου, παρόλο που είσαι με ανθρώπους γύρω σου που σε αγαπάνε. Είναι μοναχικός δρόμος. Εγώ είχα κάνει τρεις προσπάθειες, τις δύο πρώτες φορές, ένιωθα φοβερές ενοχές ότι εγώ φταίω κι ότι δεν μπορώ. Ότι εγώ ευθύνομαι στο ότι δεν μένω έγκυος, αλλά πρέπει να το ξεπερνάς εκείνη τη στιγμή», εξομολογήθηκε.

Και συμπλήρωσε: «Φυσικά και παίζει ρόλο η στήριξη του συζύγου σου αλλά μέσα σου είναι μόνος σου».

Στη συνέχεια αποκάλυψε πως: «Ένα ζευγάρι μωρουδιακά παπουτσάκια, που μου έδωσε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου μου έφεραν γούρι και έμεινα έγκυος. Μετά εγώ τα έδωσα στη γυναίκα του Γιώργου Λεμπέση, και έμεινε και η Σοφία έγκυος. Θυμάμαι ότι ήμουν στο Χορν τότε και βλέπω ένα σημείωμα. Μοτ είχαν αφήσει ένα σημείωμα "άνοιξε το συρτάρι", ανοίγω και βλέπω τα παπουτσάκια. Μου λένε κράτα τα έχει γίνει αυτό και αυτό. Θα μείνεις έγκυος. Έτσι τα πήρα, τα πήγα σπίτι και έτσι έμεινα».

Εκτός της εξωσωματικής, μίλησε και για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη. Ο ηθοποιός κατηγορείται για βιασμό και κακοποιητική συμπεριφορά - δείτε εδώ όλες τις εξελίξεις.

«Έχω πέσει από τα σύννεφα γιατί δεν είναι ότι εμένα ο Αλέξης είναι κολλητός μου απλά όταν συνεργάζεσαι με έναν άνθρωπο και περνάς ένα αρκετά μεγάλο διάστημα μαζί του... εγώ γνώρισα έναν αλλο άνθρωπο. Ποτέ βέβαια δεν ξέρεις τι γίνεται όταν κλείνουν οι πόρτες. Για κανέναν δεν βάζω τα χέρια μου στη φωτιά. Από εκεί και πέρα μέχρι να πάρουν το δρόμο της δικαιοσύνης τι να πω; Δεν μπορώ να πω ότι περίμενα κάτι τέτοιο από τα δείγματα που είχα» είπε.