«Μη μιλήσουμε για μένα τώρα!» - Κοφτή και απότομη η Σκορδά στο σχόλιο της Ράνιας Θρασκιά

Άλλαξε το θέμα αμέσως

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Μη μιλήσουμε για μένα τώρα!» - Κοφτή και απότομη η Σκορδά στο σχόλιο της Ράνιας Θρασκιά

Η Ράνια Θρασκιά ήταν καλεσμένη την Πέμπτη 4/5 στην εκπομπή Πρωινό μας με την παρουσιάστρια - ειδικό ψυχικής υγείας να ανοίγει τα χαρτιά της λίγο μετά την ανακοίνωση της συμμετοχή της στις ερχόμενες εκλογές (δείτε εδώ αναλυτικά).

Γενικότερα, Θρασκιά φαίνεται πως παίρνει αποφάσεις για τη ζωή της, που πλέον δεν έχουν σχέση με την τηλεόραση σε κάθε περίπτωση όμως έχουν να κάνουν με τον κόσμο και την ποιότητα της ζωή τους.

Στη συνέχεια, η ίδια αφού ανέλυσε τα επαγγελματικά της σχέδια στη συνέχεια είδαμε να κάνει ένα σχόλιο όλο νόημα στη Φαίη Σκορδά με την ίδια να τονώνει το ηθικό της παρουσιάστριας, η οποία ήρθε σε άβολη θέση και ζήτησε να αλλάξουν ευγενικά θέμα.

Το σχόλιο της Ράνιας Θρασκιά στη Φαίη Σκορδά

«Επειδή μοιάζει ότι κάνεις την ίδια δουλειά, μέσα σου δεν μετακινείσαι; Εγώ που σε ξέρω τόσα πολλά χρόνια, μίλια μακριά έχεις φτάσει. Άρα, μην κακοποιείς συναισθηματικά τον εαυτό σου», είπε η Ράνια Θρασκιά.

Φ.Σ: Καλά, μη μιλήσουμε για μένα τώρα, μια πλάκα έκανα

Ρ.Θ: Όχι, οι πλάκες σου όμως έχουν μια σοβαρή βάση. Εννοείται ότι εξελίχθηκες και μετακινήθηκες και βελτιώθηκες σε πάρα πολλά επίπεδα.

Οι δηλώσεις της Ράνιας Θρασκιά για το ΣΥΡΙΖΑ

«Στην Α' Θεσσαλονίκης. Έγιναν όλα πάρα πολύ ξαφνικά αλήθεια, η τελική απόφαση εννοώ. Η προσέγγιση είχε γίνει ένα διάστημα νωρίτερα, δε θεωρούσα ότι μπορούσα να εντάξω στην καθημερινότητά μου κάτι τόσο σημαντικό που φέρει τόσο μεγάλη ευθύνη. Ξέρεις ότι όταν κάνω κάτι, θέλω να το κάνω καλά, να το κάνω με πάθος...

Οι συζητήσεις που έκανα με αυτούς τους ανθρώπους με ενέπνευσαν σε πάρα πολλά επίπεδα. Ούτως ή άλλως νοιάζομαι για το πώς νιώθουν οι άνθρωποι από παιδί με θυμάμαι να σκέφτομαι γιατί αυτοί μαλώνουν, γιατί δεν είναι καλά...», είπε μεταξύ άλλων η Ράνια Θρασκιά για το ΣΥΡΙΖΑ.