«Το θύμα είναι το...» - Η αποκάλυψη της Λασκαράκη για το διαζύγιο και τα παιδιά του Σουλτάτου

«Τίποτα δεν είναι εύκολο»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Το θύμα είναι το...» - Η αποκάλυψη της Λασκαράκη για το διαζύγιο και τα παιδιά του Σουλτάτου

Την Πέμπτη 4/5 η Βάσω Λασκαράκη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή ''Πρωίαν σε είδον τη μεσηβρίαν'' με την ηθοποιό να δίνει το παρόν στο πλατό της κρατικής τηλεόρασης, ανοίγοντας την καρδιά της σχετικά το παρελθόν και τις βλέψεις της για το μέλλον.

Η ίδια έχει αποδείξει, πως δεν έχει καμία δυσκολία να μιλάει για το διαζύγιό της, τον έρωτα με τον καλό της Δευτέρη Σουλτάτο αλλά και τη κόρη της Εύα, η οποία είναι η μεγαλύτερη προτεραιότητα της στη ζωή (δείτε εδώ το πέτρινο εξοχικό τους στην Κρήτη).

Στη συνέχεια λοιπόν, η Βάσω Λασκαράκη αναφέρθηκε στην περίοδο του διαζυγίου της αλλά και στη νέα της ζωή και το έφτιαξε μαζί με το παιδί της αλλά και τα παιδιά του σεφ, που μοιράζεται πια τη ζωή της!

Οι δηλώσεις της Βάσως Λασκαράκη για το διαζύγιο

«Μακάρι οι γονείς να πηγαίνανε σε ειδικούς και παιδοψυχολόγους, γιατί συνήθως βγαίνει πολύ το ''εγώ'' σε ένα διαζύγιο και γυρνάνε όλα - γίνεται ένας φαύλος κύκλος - προς τον εαυτό μας, τους γονείς μας, το ζευγάρι, θέλει ο ένας να εκδικηθεί τον άλλον και το παιδί γίνεται μπαλάκι, που είναι το χειρότερο. Πάντα το θύμα είναι το παιδί....ακόμα και αυτός, που νιώθει πιο πληγωμένος πρέπει να το πάρει απόφαση...

Τι θέλεις; Να είσαι με έναν άνθρωπο με το ζόρι; Θα το προσπαθήσεις, θα το παλέψεις. Αφού το τερματίσεις και μετά όμως… Θέλει πολύ μεγάλη ψυχική δύναμη για να μείνεις σταθερός, ακέραιος και ανεπηρέαστος. Είναι και οι γύρω-γύρω που κάνουν μεγάλη ζημιά, οι φίλοι, οι συγγενείς. Βάζουν λόγια, λένε εγώ θα έκανα αυτό, εκείνο...

Πρέπει να μείνεις μόνος σου με τις σκέψεις σου και να αποφασίσεις τι πρέπει να γίνει. Και πάντα, όταν υπάρχουν παιδιά, όλα πρέπει να γίνονται με γνώμονα τα παιδιά. Σίγουρα παίζει ρόλο το πως το εκλαμβάνει το παιδί. Τίποτα δεν είναι εύκολο. Δεν είναι όλα, “χωρίσαμε, τι ωραία”. Ούτε οι γονείς το παίρνουν καλά, ούτε το ζευγάρι, ούτε το παιδί το παίρνει καλά...σηκώνουμε μανίκια...μπορεί να χρειαστεί και ένας χρόνος και δύο», είπε η Βάσω Λασκαράκη.

Η πρωτοφανής αποκάλυψη της Λασκαράκη για τη σχέση της με το Σουλτάτο

Την Τρίτη 21/2 η Βάσω Λασκαράκη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Στούντιο 4 με την ηθοποιό να μιλάει πολύ εξομολογητικά για τη ζωή της και για τη σχέση με το σύζυγό της, Λευτέρη Σουλτάτο.

«Επειδή είμαστε και οι δύο πολύ διαφορετικοί, βοηθάμε ο ένας τον άλλο. Ο Λευτέρης τα βλέπει όλα σε κουτάκια και μερικές φορές κάθομαι και κάνω εγώ τον δικηγόρο του διαβόλου. Είμαι πιο κατασταλαγμένη, πιο καλά. Δηλαδή τα συναισθήματα γίνονται πιο έντονα γιατί δένεσαι με τον άλλον και με άλλες καταστάσεις, με πολλές κουβέντες, με συζητήσεις για τα λάθη του παρελθόντος και τα δικά του και τα δικά μου και τα παιδιά μας. Οπότε υπάρχει πολύ συζήτηση και εξέλιξη.

Με τον άλλον άνθρωπο έχεις μπει στη διαδικασία για να χτίσεις κάτι από την αρχή, ξέροντας ότι έχεις κάνει λάθη. Δεν είναι μυστικό ότι έχουμε κάνει κάποια λάθη. Είναι πια γνωστό. Λέμε ότι τα κάναμε όπως τα κάναμε, αλλά θα τα βάλουμε κάτω και θα πούμε εγώ έχω αυτό και αυτό. Έχουμε πίσω μας παιδιά, οικογένειες, δεν είναι κάτι κρυφό», είχε πει η Βάσω Λασκαράκη