Σε ταβέρνα για παϊδάκια και κρεατικά - Το 1ο ραντεβού της Λασκαράκη & του Σουλτάτου πριν γίνουν ζευγάρι

Πήγε καλά εν τέλει!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Την Πέμπτη 4/5 η Βάσω Λασκαράκη βρέθηκε στην εκπομπή ''Πρωίαν σε είδον τη μεσηβρίαν'' με την ηθοποιό να κάνει αποκαλύψεις, ανοίγοντας την καρδιά της σχετικά τα επαγγελματικά αλλά και την εξέλιξη των προσωπικών της.

Είναι γνωστό, πως τα τελευταία χρόνια η Βάσω έχει βρει τον έρωτα στα μάτια του Λευτέρη Σουλάτου! Αν λοιπόν ισχύει πως ''ο έρωτας περνάει από το στομάχι'' τότε στην προκειμένη περίπτωση έχει μεγάλη βάση.

Το ζευγάρι έχει βρει τις ισορροπίες του σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη με τους δύο να έχουν πολλά κοινά μεταξύ τους! Ένα από αυτά φαίνεται πως είναι η αγάπη τους για το καλό φαγητό με το πρώτο τους επίσημο ραντεβού να είναι σε ταβέρνα για...παϊδάκια! (δείτε εδώ φωτογραφίες από τον εναλλακτικό γάμο του ζευγαριού).

Το πρώτο ραντεβού της Βάσω Λασκαράκη και του Λευτέρη Σουλτάτου

«Δεν ήταν έτσι ακριβώς. Όχι, στο πρώτο ραντεβού είχαμε φάει θαλασσινά νομίζω. Στο δεύτερο ήμασταν πιο άνετα να πάμε να φάμε, ήμασταν κάπου στο Χαλάνδρι και είχα τελειώσει από γύρισμα. Είχα τελειώσει το γύρισμα και του λέω: ''Ξέρω ένα καλό μαγαζί εδώ γύρω''. Μου λέει: ''Έχει κάτι κρεατικό;'' Του λέω: ναι, έχει παϊδάκια και μου λέει πάμε να φάμε», είπε η Βάσω Λασκαράκη.

Η αποκάλυψη της Λασκαράκη για το διαζύγιο και τα παιδιά του Σουλτάτου

«Μακάρι οι γονείς να πηγαίνανε σε ειδικούς και παιδοψυχολόγους, γιατί συνήθως βγαίνει πολύ το ''εγώ'' σε ένα διαζύγιο και γυρνάνε όλα - γίνεται ένας φαύλος κύκλος - προς τον εαυτό μας, τους γονείς μας, το ζευγάρι, θέλει ο ένας να εκδικηθεί τον άλλον και το παιδί γίνεται μπαλάκι, που είναι το χειρότερο. Πάντα το θύμα είναι το παιδί....ακόμα και αυτός, που νιώθει πιο πληγωμένος πρέπει να το πάρει απόφαση...

Τι θέλεις; Να είσαι με έναν άνθρωπο με το ζόρι; Θα το προσπαθήσεις, θα το παλέψεις. Αφού το τερματίσεις και μετά όμως… Θέλει πολύ μεγάλη ψυχική δύναμη για να μείνεις σταθερός, ακέραιος και ανεπηρέαστος. Είναι και οι γύρω-γύρω που κάνουν μεγάλη ζημιά, οι φίλοι, οι συγγενείς. Βάζουν λόγια, λένε εγώ θα έκανα αυτό, εκείνο...

Πρέπει να μείνεις μόνος σου με τις σκέψεις σου και να αποφασίσεις τι πρέπει να γίνει. Και πάντα, όταν υπάρχουν παιδιά, όλα πρέπει να γίνονται με γνώμονα τα παιδιά. Σίγουρα παίζει ρόλο το πως το εκλαμβάνει το παιδί. Τίποτα δεν είναι εύκολο. Δεν είναι όλα, “χωρίσαμε, τι ωραία”. Ούτε οι γονείς το παίρνουν καλά, ούτε το ζευγάρι, ούτε το παιδί το παίρνει καλά...σηκώνουμε μανίκια...μπορεί να χρειαστεί και ένας χρόνος και δύο», είπε η Βάσω Λασκαράκη.