«Η ανταπόκριση του κόσμου στη σκηνή του ξυλοδαρμού...» - Η εξομολόγηση της Μαρίας Καβογιάννη για το Maestro

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών για την 2η σεζόν 

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Η ανταπόκριση του κόσμου στη σκηνή του ξυλοδαρμού...» - Η εξομολόγηση της Μαρίας Καβογιάννη για το Maestro

Στην κάμερα της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη και τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο μίλησαν το μεσημέρι της Πέμπτης 4/5 μερικοί από τους πρωταγωνιστές της σειράς Maestro, όπως Μαρία Καβογιάννη, Κλέλια Ανδριολάτου, Φάνη Μουρατίδη και Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου.

Τα γυρίσματα της σειράς συνεχίζονται φυσικά στους Παξούς και όλοι ανυπομονούμε για την δεύτερη σεζόν.

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών του Maestro για την 2η σεζόν

«Είμαστε στον Λογγό, ένα από τα τρία λιμάνια των Παξών και κάνουμε μια σκηνή με τον Σπύρο και τη Γιάννα και βλέπουμε πώς είναι η ζωή τους σήμερα, μετά από όλα αυτά που έχουν γίνει. Κάθε μέρα πάμε σε διαφορετική τοποθεσία του νησιού», είπε αρχικά ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ενώ η Κλέλια Ανδριολάτου είπε από την πλευρά της: «Η Κλέλια στον δεύτερο κύκλο βρίσκεται σε μία άλλη συναισθηματική θέση. Έχει περάσει κάτι πρωτόγνωρο, έχει βιώσει τον έρωτα και την απόρριψη σε ένα μικρό χρονικό διάστημα και είναι πιο ώριμη συναισθηματικά. Εδώ είναι ένας παράδεισος και κάθε μέρα λέω ευχαριστώ. Χθες μαγείρεψα σουφλέ σοκολάτας και φάγαμε όλοι μαζί».

«Ο Φάνης προσπαθεί να δει τη ζωή του με έναν διαφορετικό τρόπο. Είναι δήμαρχος πια πολιτογραφημένος και σχεδιάζει το μέλλον του τόπου», είπε ο Φάνης Μουρατίδης για τον ρόλο του ενώ την ίδια στιγμή η Μαρία Καβογιάννη δήλωσε: «Ένιωσα μεγάλη χαρά και ευγνωμοσύνη για την ανταπόκριση του κόσμου στη σκηνή του ξυλοδαρμού. Ήταν μεγάλη η ικανοποίηση και τους ευχαριστούμε πάρα πολύ».

Όλα όσα θα δούμε στα νέα επεισόδια του Maestro

Συμφωνα με το περιοδικό Τηλεθεατής, ο τίτλος του πρώτου επεισοδίου είναι «Μητέρα», αφού όλα ξεκινούν και τελειώνουν σε εκείνη. Η μητέρα είναι ο άνθρωπος που μας φέρνει στον κόσμο, γαλουχεί σε μεγάλο βαθμό τον χαρακτήρα μας και επηρεάζει τη μετέπειτα πορεία της ζωής μας.

Η ιστορία συνεχίζεται από εκεί ακριβώς όπου την αφήσαμε. Μετά τη δολοφονία του Χαράλαμπου όλοι οι εμπλεκόμενοι βρίσκονται σε σοκ! Η ζωή του Αντώνη, που πάτησε τη σκανδάλη, άλλαξε εντελώς και ούτε ο Σπύρος φαίνεται να μπορεί να τον συνεφέρει.

Ο Φάνης κάνει τα πάντα για να καλύψει το παιδί του. Παράλληλα, ο Μιχάλης, ο γιατρός, που γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις, επιλέγει να μη μιλήσει, όπως και οι περισσότεροι άλλωστε, αφού ξεφορτώθηκαν έναν κακό άνθρωπο... Η Μαρία για πρώτη φορά στη ζωή της μπορεί να πάρει ανάσα και να δει το μέλλον της με ηρεμία. Την προβληματίζει όμως η αλλαγή στη συμπεριφορά του γιου της. Τρέμει με αυτά που βάζει στο μυαλό της και πανικοβάλλεται. Η Χάρις είναι εκεί και της προσφέρει παρηγοριά.

Παράλληλα, με την επιστροφή του στην Αθήνα, ο Ορέστης προσπαθεί να ξεχάσει την Κλέλια και όσα συνέβησαν μεταξύ τους στους Παξούς, αλλά δεν μπορεί. Η εγκυμοσύνη της Αλεξάνδρας τού δημιουργεί ακόμα περισσότερα προβλήματα... Το Ιόνιο όμως κρύβει μια θανάσιμη παγίδα για όλους στο νησί. Το πτώμα του Χαράλαμπου αναδύεται στην επιφάνεια της θάλασσας.