Υπόθεση Καραϊβάζ: Εξετάζεται η μυθική περιουσία του 40χρονου κατηγορούμενου - 1 ferrari, 6 οχήματα, 2 καφετέριες κ.α

Ήταν όλα αυτά στην κατοχή του;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Υπόθεση Καραϊβάζ: Εξετάζεται η μυθική περιουσία του 40χρονου κατηγορούμενου - 1 ferrari, 6 οχήματα, 2 καφετέριες κ.α

Σε εξέλιξη βρίσκεται η υπόθεση Καραϊβάζ, καθώς οι κατηγορούμενοι για τη δολοφονία συνελήφθησαν για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας και παράνομης οπλοφορίας - οπλοχρησίας και μάλιστα κρίθηκαν προφυλακιστέοι.

Παράλληλα την Πέμπτη 4/5 η χείρα του εκλιπόντος, Στάθα Αλεξανδροπούλου κατέθεσε (δείτε εδώ τις δηλώσεις της) με την ίδια να κάνει ξεκάθαρο, πως το μόνο που την ενδιαφέρει είναι να δικαιωθεί η μνήμη του Γιώργου, αφού κατά τα άλλα δε μπορεί να γίνει ένα θαύμα και να γυρίσει πίσω στη ζωή.

Οι κινήσεις του 40χρονου μετά τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ

Σε ότι αφορά τους κατηγορούμενους βλέπουμε, πως γίνεται έρευνα από τις Αρχές σχετικά με την περιουσία τους, με το T-live να παρουσιάζει την Πέμπτη 4/5 μερικά τα αξίας αντικείμενα, που έχει στην κτήση του ένας 40χρόνος.

Πιο αναλυτικά, το ρεπορτάζ της εκπομπής αναφέρει, πως έχουν βρεθεί 3 πρατήρια καυσίμων, στα οποία δεν είναι γνωστό αν ο 40χρονος έχει απαραίτητα οικονομική σχέση. Κυκλοφορούσε μάλιστα με 6 οχήματα, ένα εκ των οποίων ήταν ferrari. Παράλληλα γίνεται έρευνα για 2 καφετέριες, μια εταιρία καθαρισμού και τέλος εξετάζεται και μία εταιρία στη Σαντορίνη, η οποία νοικιάζει 2κυκλα.