«Είναι δικό τους θέμα» - Σε αμηχανία ο Μαραντίνης με το unfollow στη Χρηστίδου μετά την κόντρα της με τον Κούγια

Βλέπει την εκπομπή της;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Είναι δικό τους θέμα» - Σε αμηχανία ο Μαραντίνης με το unfollow στη Χρηστίδου μετά την κόντρα της με τον Κούγια

Πρόσφατα και συγκεκριμένα μέσα στο Πάσχα ο Θοδωρής Μαραντίνης πέρασε μία περιπέτεια με την υγεία του με τον ίδιο να κάνει ένα χειρουργείο, κάτι που τον κράτησε για λίγο μακριά από τα παιδιά του τις γιορτινές ημέρες.

Γενικότερα ο ίδιος ενημέρωσε το κοινό, που τον ακολουθεί, πως όλα πήγαν καλά (δείτε εδώ την ανάρτησή του μέσα από το νοσοκομείο). Κατά τα άλλα όμως τον βλέπουμε να μην επιθυμεί να αναφέρει συγκεκριμένα τι χειρουργείο έκανε.

Ο τραγουδιστής έκανε δηλώσεις στην κάμερα του Happy Day, οι οποίες προβλήθηκαν την Παρασκευή 5/5 με τον ίδιο να εξηγεί συνοπτικά τι συνέβη με την υγεία του και πως αισθάνεται αυτές τις ημέρες!

Στη συνέχεια ο τραγουδιστής σχολίασε και την πρόσφατη διαμάχη της πρώην συζύγου του, Σίσσυς Χρηστίδου με τον Αλέξη Κούγια με τον ίδιο το Μαραντίνη να ξεκαθαρίζει, πως δε θέλει να εμπλακεί μιας και δεν παρακολουθεί τη Σίσσυ τηλεοπτικά ούτε στο social media μιας και την έχει κάνει unfollow (δείτε εδώ αναλυτικά τι συμβαίνει ανάμεσά τους).

Οι δηλώσεις του Θοδωρή Μαραντίνη για την κόντρα Χρηστίδου και Κούγια

«Δεν έχω παρακολουθήσει το θέμα, μου το έχουν μεταφέρει έτσι ελαφρώς, οπότε δε γνωρίζω ακριβώς τι έχει ειπωθεί. Ούτε παρακολουθώ την εκπομπή ώστε να ξέρω τι γίνεται. Επειδή δεν έχει τύχει να συναντηθώ με τον κύριο Κούγια. Δεν έχει τύχει να βρεθώ εγώ μαζί του, ξέρω ότι κάποια στιγμή για άλλο θέμα έχει μιλήσει με τον πατέρα μου για κάποιο δικό του θέμα.

Όπως έχετε δει η προσωπική μου ζωή έχει πιο έντονα και άσχημα πράγματα να με ενοχλήσουν, που μου έχουν συμβεί αυτό είναι δικό τους θέμα, που δε με αφορά και θα το λύσουν. Δε βλέπω ιδιαίτερα τηλεόραση, ναι (δεν την ακολουθώ στο instagram)», είπε αρχικά ο Μαραντίνης.

«Ευτυχώς πήγε πήγε πολύ καλά, απαιτείται ένας χρόνος ανάρρωσης ώστε να ξέρουμε ότι όλα πήγαν πολύ καλά...οπότε νομίζω ότι όλα θα πάνε τέλεια! Ήταν προγραμματισμένο, καθώς αφορά μια παλιότερη επέμβαση, που δεν είχε γίνει σωστά και έπρεπε με έναν τρόπο να τη διορθώσουμε, ώστε να σταματήσω να ταλαιπωρούμαι», συνέχισε ο Θοδωρής Μαραντίνης.