Μοντέλο, μπαργούμαν και πρώην παίκτρια του Love Island - Καλλονή η νέα σύντροφος του Snik

Η πρώτη κοινή ανάρτηση στο Instagram!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Instagram/snikthehustla
Instagram/snikthehustla

Μετά την σχέση του με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου που σχολιάστηκε όσο καμία άλλη, αλλά και μετά από εκείνη με το μοντέλο από την Θεσσαλονίκη (όπου είχε προκληθεί και σάλος με φήμες που τους ήθελαν μετά από τσακωμό να πήγαν στην Αστυνομία) o Snik είναι και πάλι ερωτευμένος.

Εδώ και μερικές εβδομάδα είναι σε σχέση με μοντέλο, μπαργούμαν και πρώην παίκτρια ριάλιτι. Έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο Love Island, ωστόσο συμμετείχε και στο Style me up όπως και στο GNTM όπου είχε φτάσει μέχρι τα bootcamp.

Αυτή είναι η νέα σύντροφος του Snik

Όπως μετέφερε το Πρωινό του ΑΝΤ1, πρόκειται για την Κατερίνα Βαγκάνσια η οποία γιόρτασε μαζί με τον Snik τα γενέθλια του και του έκανε και έκπληξη στο μαγαζί που απολάμβαναν το δείπνο τους.

Είναι μαζί περίπου ένα μήνα και στην αρχή παρόλο που η ίδια έκανε αναρτήσεις μέσα από το σπίτι τους, κρατούσαν μακριά από τα media τη σχέση τους.

Το βιογραφικό της Κατερίνας Βαγκάνσια

Είναι 26 ετών και Barwoman/Μοντέλο, ενώ το ζώδιο της είναι δίδυμος.

Έχει 4 αδέρφια και έχει αδυναμία στον μικρό της αδελφό, τον Παντελή. Είναι ένα δυναμικό και ανεξάρτητο κορίτσι καθώς μένει μόνη της από τα 17 της.

Δηλώνει πολύ αυθόρμητη και δεν μπορεί να κρύψει με τίποτα τα συναισθήματα και τη γνώμη της. Την προσελκύουν τα δραστήρια αγόρια με αίσθηση του χιούμορ.

Όσον αφορά τις σχέσεις είναι σταθερός τύπος, αφού έχει εχει κάνει 2 μεγάλες σχέσεις

Δήλωσε συμμετοχή στο Love Island τελείως αυθόρμητα. Ένα πρωί την ξύπνησε ο κολλητός της και της είπε «αυτό Κατερίνα είναι για σένα, πρέπει να το κάνεις!».