Μεγάλη αναστάτωση με το νέο παιχνίδι του ΑΝΤ1 ''Οι Προδότες'' - Κάλεσαν την αστυνομία κάτοικοι περιοχής

Τι συνέβη στα γυρίσματα;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Μεγάλη αναστάτωση με το νέο παιχνίδι του ΑΝΤ1 ''Οι Προδότες'' - Κάλεσαν την αστυνομία κάτοικοι περιοχής

Ένα νέο και πολύ εντυπωσιακό παιχνίδι αναμένεται να δούμε στον ΑΝΤ1, με τους ''Προδότες'' να έρχονται στην Ελλάδα με παρουσιαστή τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη (δείτε εδώ το επίσημο teaser που κυκλοφόρησε).

Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο παιχνίδι στρατηγικής και μυστηρίου, που έχει κάνει θραύση στο εξωτερικό! Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Breakfast at star πριν καλά καλά δούμε το πρώτο επεισόδιο ωστόσο, συνέβη μια μεγάλη αναστάτωση.

Η ταραχή που προκάλεσε το νέο παιχνίδι του ΑΝΤ1 ''Οι προδότες''

Συγκεκριμένα, ένα κομβόι με μαύρα τζιπ μετέφερε στην περιοχή των Σπατών τους παίκτες κάτι, που προκάλεσε ταραχή στους κατοίκους με αποτέλεσμα να καλέσουν την αστυνομία, με την ίδια λύνει άμεσα την παρεξήγηση.

Η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού για τη νέα εκπομπή

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης αναλαμβάνει την παρουσίαση του παιχνιδιού και έρχεται να μας μυήσει σε έναν κόσμο όπου κανείς δεν είναι αθώος.

O Κωνσταντνίνος Μαρκουλάκης θα παρουσιάσει τους προδότες

Δημοφιλής και αγαπημένος καλλιτέχνης, χαρισματικός σκηνοθέτης και ένας από τους πιο επιδραστικούς ηθοποιούς της γενιάς του, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης αναλαμβάνει καταλυτικό ρόλο σε ένα παιχνίδι με μυστικά και συνομωσίες, κρυφές ταυτότητες και συντροφικά μαχαιρώματα.

«ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ»: Το πρώτο παιχνίδι στρατηγικής και μυστηρίου, στην ελληνική τηλεόραση, έρχεται στον ΑΝΤ1 με παρουσιαστή τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη!