«Τώρα θα...» - Η πρώτη αντίδραση του Γιώργου Λέντζα στα δημοσιεύματα που τον θέλουν σε σχέση με την Άλκηστις Ζιρώ 

Τι απάντησε

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Τώρα θα...» - Η πρώτη αντίδραση του Γιώργου Λέντζα στα δημοσιεύματα που τον θέλουν σε σχέση με την Άλκηστις Ζιρώ 

Πολλές είναι οι φήμες το τελευταίο διάστημα που θέλουν τον Γιώργο Λέντζα να είναι ζευγάρι με την κούκλα ηθοποιό Άλκηστις Ζιρώ, μια είδηση που έγινε γνωστή πριν μερικές μέρες μέσα από την εκπομπή «Πρωινό μας» -δείτε εδώ όλο το ρεπορτάζ.

Ωστόσο, κανείς από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει κάτι. Μάλιστα, το πρωί της Παρασκευής 5/5, ο Γιώργος Λέντζας μίλησε στην κάμερα της εκπομπής ωστόσο για ακόμη μια φορά δεν μίλησε για την προσωπική του ζωή.

Η αντίδραση του Γιώργου Λέντζα στα δημοσιεύματα που τον θέλουν σε σχέση με την Άλκηστις Ζιρώ

«Εγώ από εσάς τα μαθαίνω, τα διαβάζω από εσάς τα δημοσιεύματα. Τώρα θα κοκκινίσω με αυτά δεν το έχω. Δεν το έχω να μιλάω καθόλου για τα προσωπικά μου. Όλα καλά παιδιά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λέντζας.

Ποια είναι η φημολογούμενη νέα του σύντροφος

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα και συγκεκριμένα στην Αγία Παρασκευή. Φοίτησε στη Δραματική Σχολή Θεάτρου Τέχνης του Καρόλου Κουν από την οποία αποφοίτησε το 2018. Ως ηθοποιός έχει εργαστεί τόσο στη τηλεόραση όσο στο κινηματογράφο και το θέατρο. Επίσης, είναι τραγουδίστρια των the96duet και έχει παρουσιάσει το Serendipity Event στο TEDxAUAthens το 2019. Είναι δισέγγονη ενός Γάλλου που παντρεύτηκε Ελληνίδα, και εγγονή του Έλληνα συγγραφέα Γκυ Ζιρώ. Δεν έχει επισκεφτεί ποτέ τη Γαλλία και δε μιλάει γαλλικά.

Το 2019 έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο μέσω της σειράς «Ου Φονεύσεις» (επεισόδια: "Πληρωμή" και "GHB"). Τη σεζόν 2020-2021 πρωταγωνίστησε ως Κατερίνα στη δραματική σειρά του ALPHA, «Αγγελική», από την οποία έγινε και ευρέως γνωστή στο κοινό. Το 2022 έπαιξε στη σειρά «Τα Νεοκλασικά» (επεισόδιο: "Μιας πεντάρας νιάτα") αλλά και στη σειρά «Όρκος». Τη σεζόν 2022-2023 πρωταγωνιστεί ως Δανάη στη σειρά της ΕΡΤ1, «Τα Νούμερα».

Μερικές από τις θεατρικές παραστάσεις που έχει συμμετάσχει είναι «Η επανένωση της Βόρειας με τη Νότια Κορέα» το 2017, «Κούκλες» (δεύτερη σεζόν) το 2019, «Κούκλες στην Αθήνα» το 2019, «Κούκλες στο Θερμαϊκό» το 2020, «Ορέστης» του Ευριπίδη το 2021 που ήταν και η πρώτη της εμφάνιση στην Επίδαυρο και «Πάρτι γενεθλίων» το 2021.

Στον κινηματογράφο έχει συμμετάσχει στη ταινία μικρού μήκους «Προσευχή» σε σκηνοθεσία του Θανάση Νεοφώτιστου, σύμφωνα με πληροφορίες της βικιπαίδεια.