«Ξέρω ότι τα παιδιά...» - ''Καυτή'' αποκάλυψη από φιλικό πρόσωπο Αγγελόπουλου & Βαμβακούση για τη σχέση τους

«Όταν τους δείτε να τους ρωτήσετε»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση είναι μαζί και μάλιστα πολύ ερωτευμένοι! Αυτό είναι κάτι που δεν ήθελε το ζευγάρι να διαρρεύσει απευθείας, ωστόσο πλέον δεν κρύβονται με τις δημόσιες εμφανίσεις να πληθαίνουν.

Πρόσφατα μάλιστα είδαμε, πως η νεαρή αθλήτρια ήταν στο πλευρό του καλού της στα γυρίσματα για τη ''Γη της ελιάς'' (δείτε εδώ αναλυτικά) με τη φωτογραφία αυτή να αποτελεί απόδειξη, πως έχουν πάει ένα βήμα παρακάτω τη σχέση τους.

Την Παρασκευή 5/5 μάλιστα έγινε γνωστό από φίλο και συνεργάτη του Γιώργου Αγγελόπουλου, τον Αναστάσιο Ντούγκα σε δηλώσεις του στο Πρωινό μας, πως το ζευγάρι γνωρίστηκε όντως στο δικηγορικό γραφείο του και πως συνεχίζει να είναι μαζί στη ζωή και πολύ αγαπημένο.

Αποκαλύψεις για τη σχέση του Γιώργου Αγγελόπολου και της Δήμητρας Βαμβακούση

«O Γιώργος είναι ένας πάρα πολύ καλός φίλος, είναι συνεργάτης έχουμε κάνει μαζί το ''Φύλακα Άγγελο'' και μπορώ να σου πω ότι είναι πάρα πολύ καλά αυτή την περίοδο. Ο Γιώργος με τη Δήμητρα συνεργάζονται και επαγγελματικά, είχαμε μία συνάντηση όντως στο γραφείο μου, ξέρω ότι τα παιδιά είναι πάρα πολύ καλά μαζί. Όταν τους δείτε να τους ρωτήσετε. Ξέρω ότι και συνεργάζονται και όλα είναι καλά», είπε ο Αναστάσιος Ντούγκας.

«Ο Γιώργος θέλει να κάνει οικογένεια!»

Ο σχεδιαστής μόδας, Ερωτόκριτος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή ''Γειά σου'', η οποία προβλήθηκε το Σάββατο 8/4, με τον ίδιο να κάνει αποκαλύψεις για τους Αγγελόπουλο και Βαμβακούση, μιας και τους έχει ζήσει από κοντά!

«Με το Γιώργο Αγγελόπουλο συνεργαζόμαστε χρόνια και είναι ένα εξαιρετικό παιδί. Πρόσφατα ναι έχουν έρθει και με την Δήμητρα Βαμβακούση εδώ στο ατελιέ και είναι φρέσκο ζευγάρι, δηλαδή η Δήμητρα, που δεν την γνώριζα είναι ένα φρέσκο κορίτσι.

Από τον Γιώργο μπορεί να περίμενες να δεις και κάτι άλλο σαν εικόνα δίπλα του, και όμως αυτό είναι ανατρεπτικό στην οπτική μας αλλά έχουν τόσο χημεία μεταξύ τους και είναι τόσο όμορφο, που πραγματικά μας δίνει ένα μήνυμα να μην κρίνουμε τα γεγονότα απ' τις εικόνες.

Τα παιδιά ήρθαν εδώ και έβλεπες αυτή την χημεία και την αγάπη και την οικειότητα. Δηλαδή νόμιζες, αν δεν γνώριζες, ότι είναι χρόνια μαζί.

Νομίζω ότι ο Γιώργος θέλει να κάνει μία ολοκληρωμένη, όμορφη και ευτυχισμένη οικογένεια και του καθρεφτίζει αυτά τα σημάδια, εγώ αυτή την αίσθηση έχω», είπε ο Ερωτόκριτος.