«Είναι άνθρωποι!» - Στο πλευρό της κόρης της Βόσσου ο Μικρούτσικος για το σύμφωνο συμβίωσης με φυλακισμένο

Ο λόγος που ο δημοσιογράφος δεν πήγε στην τελετή

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Είναι άνθρωποι!» - Στο πλευρό της κόρης της Βόσσου ο Μικρούτσικος για το σύμφωνο συμβίωσης με φυλακισμένο

Την Πέμπτη 4/5 η Ερασμία Μάνου παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Βασίλη Δημάκη στο χώρο του Κορυδαλού μιας και ο πλέον σύζυγός της κρατείται στη φυλακή και περιμένει να μειωθεί η ποινή του και να βρεθεί στην αγκαλιά κόρης της Σοφίας Βόσσου.

Η ίδια η τραγουδίστρια ήταν παρούσα στο σύμφωνο συμβίωσης και μάλιστα την Παρασκευή 5/5 έκανε τις πρώτες της δηλώσεις στο Super Κατερίνα με την ίδια να ξεκαθαρίζει, πως δεν επηρεάζεται από τα κακόβουλα σχόλια και πως είναι ευτυχισμένη με την επιλογή της κόρης της (δείτε εδώ τις δηλώσεις της).

Στη συνέχεια, το λόγο πήρε και ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά την οικογένεια και μάλιστα στηρίζει και εκείνος την Ερασμία, με τον ίδιο να θέλει να κάνει τα χαρτιά του για να επισκεφτεί το Δημάκη σε επισκεπτήριο στη φυλακή.

Οι δηλώσεις του Ανδρέα Μικρούτσικου για το σύμφωνο συμβίωσης της Ερασμίας Μάνου

«Είναι άνθρωποι...είναι άνθρωποι. Δεν πήγα εγώ χθες για πολύ συγκεκριμένους λόγους, για να μη γίνει της δημοσιότητας, απλά έχω ζητήσει και από την Ερασμία και από τη Σοφία σε επισκεπτήριο να στείλω τα χαρτιά μου, γιατί υπάρχουν κάποια χαρτιά να πάω να τον δω», είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Οι πρώτες δηλώσεις της Μάνου μετά το σύμφωνο συμβίωσης στις φυλακές Κορυδαλλού

«Είμαι πολύ συγκινημένη. Ήμασταν λίγο φορτισμένοι», είπε αρχικά η Ερασμία Μάνου και συνέχισε αποκαλύπτοντας «Ήταν μια τυπική διαδικασία. Υπογράψαμε και θα το γιορτάσουμε με τις φιλενάδες μου».

Μάλιστα, δεν δίστασε να εξομολογηθεί πως θέλουν με τον σύζυγό της να αποκτήσουν παιδάκι «Επιθυμούμε να κάνουμε παιδί με τον σύζυγό μου μόλις αποφυλακιστεί».

«Δεν έγινε πρόταση γάμου απλώς φτάσαμε σε ένα σημείο που σκεφτήκαμε να προχωρήσουμε», είπε σε ερώτηση για το πως πήραν την απόφαση να παντρευτούν.

Σχετικά με την οικογένεια του είπε «Έχω επικοινωνήσει με μέλη της οικογένειας του συζύγου μου. Ο μπαμπάς του δεν ζει. Η μαμά μου έχει γνωρίσει τον σύζυγό μου πριν το γάμο».