Σε ηλιόλουστο ειδυλλιακό τοπίο - Τα νάζια του Γιώργου Λιάγκα στη Νατάσα Θεοδωρίδου

Κυκλοφόρησε το νέο video clip της τραγουδίστριας

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Σε ηλιόλουστο ειδυλλιακό τοπίο - Τα νάζια του Γιώργου Λιάγκα στη Νατάσα Θεοδωρίδου

Τελευταία σας είχαμε κάνει αποκλειστικά μια αποκάλυψη και στη συνέχεια μέσα από το Πρωινό του ΑΝΤ1 είχε γίνει γνωστό, πως ο Γιώργος Λιάγκας και η Νατάσα Θεοδωρίδου έχουν κάνει μια συνεργασία σχετικά με την κυκλοφορία νέου τραγουδιού της αγαπημένης καλλιτέχνιδας.

Ο λόγος για το ''Ο Χάρτης'' με τον παρουσιαστή να παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στο video clip κάνοντας μάλιστα τον υποτιθέμενο σύντροφο της Νατάσας, με τους δύο να έχουν φοβερή χημεία σε όλο το σκηνοθετημένο concept, που γυρίστηκε σε μοναδικά τοπία με θέα, που κόβει την ανάσα!

Το νέο video clip του Γιώργου Λιάγκα με τη Νατάσσα Θεοδωρίδου

Η αντίδραση της Μενεγάκη για το συνεργασία της Θοεδωρίδου με το Λιάγκα

Το παρασκήνιο της σχέσης Λιάγκα και Θεοδωρίδου να σας θυμίσουμε εδώ, πως δεν ήταν το καλύτερο μιας και παλιότερα δεν είχαν ευχάριστες σχέσεις, παρά το γεγονός, που ήταν και γείτονες. Όλα αυτά βέβαια αποτελούν παρελθόν με το Λιάγκα να παίζει στο video clip της Νατάσας, κάτι που εμείς σας είχαμε αποκαλύψει πρώτοι!

Η νέα αυτή εξέλιξη της σχέσης του Λιάγκα με τη Θεοδωρίδου έχει προκαλέσει αρκετά σχόλια, μεταξύ αυτών και της κουμπάρας της τραγουδίστριας, Ελένης Μενεγάκη στην εκπομπή της την Τρίτη 2/5.

Η παρουσιάστρια έμεινε άναυδη όταν πληροφορήθηκε, πως δηλαδή ο Λιάγκας θα έχει και νέο ρόλο σε λίγες ημέρες σε μία προσπάθεια να είναι μοντέλο στο νέο video clip της Θεοδωρίδου.

«Ο Γιώργος Λιάγκας σε βίντεο κλιπ της Νατάσας; Πολύ με διασκεδάζει, ξέρεις τι ε...μου είπαν ότι έλεγε σήμερα, όχι μόνο ότι παίζει στο βίντεο κλιπ, αλλά ότι παίζει και με το αμάξι του. Εντάξει, εμένα πολύ μου άρεσε σαν ιδέα και με διασκέδασε, γιατί είναι κάτι που δεν το περιμένεις, είναι λίγο κόντρα, αλλά είναι ωραίο», είπε η Νατάσα Θεοδωρίδου.