Στο γυμναστήριο μαζί με τον κούκλο σύντροφό της - Τρελά ερωτευμένη η Ελένη Χαμπέρη

Προσαρμόστηκε ξανά στην καθημερινότητά της μετά το Survivor all star

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Στο γυμναστήριο μαζί με τον κούκλο σύντροφό της - Τρελά ερωτευμένη η Ελένη Χαμπέρη

Εκτός Survivor all star βρίσκεται τον τελευταίο καιρό η Ελένη Χαμπέρη, η οποία μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα, προσπαθεί να προσαρμοστεί και πάλι στα νέα δεδομένα και την καθημερινότητά της (δείτε εδώ την πρώτη ανάρτηση που έκανε μετά την αποχώρησή της από το παιχνίδι).

Η ίδια διατηρεί έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στο Instagram και πολύ συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από τη ζωή της. Όπως έχουμε δει μάλιστα, αγαπημένη συνήθειά της είναι να πηγαίνει στο γυμναστήριο μαζί με τον σύντροφό της.

Πριν μερικές μέρες, η Ελένη βρέθηκε με τον Αλέξανδρο Αναστασίου στο γυμναστήριο και απαθανάτισε την στιγμή αυτή και αμέσως μετά μοιράστηκε την σχετική φωτογραφία με τους διαδικτυακούς της φίλους, μέσα από το instagram της.

Η φωτογραφία της Ελένης Χαμπέρη με τον σύντροφό της μέσα από το γυμναστήριο

Η φωτογραφία της Ελένης Χαμπέρη με τον σύντροφό της μέσα από το γυμναστήριο 

Τα σχόλιά της για το Survivor all star

«Την πρώτη φορά είχα περάσει τέλεια στο παιχνίδι. Ζούσα την εμπειρία, ήταν το άγνωστο. Τώρα ξέραμε όλοι. Ήμουν λίγο πεσμένη και δεν μπορούσα να το απολαύσω. Ένιωθα πίεση από παντού, έναν φόβο. Προσπαθούσε ο ένας να φάει τον άλλο. Στον κόσμο αρέσει η ίντριγκα και όλο αυτό, όποτε αφού πουλάει προβάλουν αυτό. Το γεγονός όμως, ότι πάνε να μηδενίσουν το πρόγραμμα, το θεωρώ άδικο και δεν μου αρέσει που βλέπω παίκτες που ήταν μέρος αυτού, να προσπαθούν να μηδενίσουν το παιχνίδι. Καλώς ή κακώς από εκεί ξεκινήσαμε όλοι και δεν πρέπει να το ξεχνάμε», είπε αρχικά η Ελένη Χαμπέρη.

«Σχετικά με τις παραβάσεις, θεωρώ ότι η παραγωγή δεν θα έδιωχνε δυνατά ονόματα χωρίς να υπάρχουν αποδείξεις. Μου φαίνεται αδιανόητο όλο αυτό που λένε. Όταν έφυγε η Κατερίνα που ήταν μια δυνατή παίκτρια, στεναχωρήθηκα που έφυγε, δεν μπορούσε να πιστέψω ότι βρήκαν κάτι για εκείνη, φαντάζομαι όμως κάτι θα βρήκαν. Είναι πολύ πιθανό να υπάρχουν και άλλα παιδιά μέσα που έχουν κάνει παραβάσεις, αλλά ίσως δεν υπάρχουν αποδείξεις. Για εμένα η καλύτερη λύση θα ήταν, όταν κάποιος παρεμβαίνει στους κανόνες, να παίρνει πρόστιμο. Αν έκοβαν λεφτά από τους παίκτες που παραβίαζαν κανόνες δε θα τολμούσε κανείς να το κάνει», συμπλήρωσε.