Στέψη βασιλιά Καρόλου: Εμφανίστηκε ο πρίγκιπας Χάρι - Μόνος, ντυμένος με κοστούμι και χωρίς ενεργό ρόλο

Οι διάσημοι καλεσμένοι που έφτασαν στο Αβαείο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Στέψη βασιλιά Καρόλου: Εμφανίστηκε ο πρίγκιπας Χάρι - Μόνος, ντυμένος με κοστούμι και χωρίς ενεργό ρόλο

Πολύ ξεχωριστή είναι η σημερινή 6/5 μέρα για την Βρετανία καθώς ο Κάρολος στέφεται και επισήμως βασιλιάς. Πριν μερικά λεπτά, ο πρίγκιπας της Ουαλίας Γουίλιαμ και η σύζυγός του, Κάθριν έφτασαν στο Αββαείο, όπως και ο βασιλιάς Κάρολος και η βασίλισσα Καμίλα, με την τελετή να έχει ξεκινήσει και να βρίσκεται σε εξέλιξη -δείτε εδώ την πομπή της χρυσής άμαξας προς το Αββαείο.

Ήδη από το πρωί του Σαββάτου παρακολουθεί σε απευθείας σύνδεση την ιστορία, την ώρα που αυτή γράφεται.

Η εμφάνιση του πρίγκιπα Χάρη στη στέψη του βασιλιά Καρόλου

Μάλιστα, ο Πρίγκιπας Χάρι έφτασε λίγο μετά τις 12:30 στο Αββαείο του Γουεστμίνστερ χωρίς στολή αλλά φορώντας ένα μαύρο κομψό κουστούμι. Δεν έχει ενεργό ρόλο στην τελετή και μάλιστα τον βλέπουμε να κάθεται δίπλα στον θείο του, Andrew.

Ο λόγος που δεν κάθεται μπροστά μπροστά και δεν φοράει στολή, είναι γιατί έχει παραιτηθεί από τα βασιλικά καθήκοντά του.

Οι διάσημοι καλεσμένοι

Ανάμεσα στους διάσημους καλεσμένους που παρακολουθούν την τελετή στέψης του βασιλιά Καρόλου είναι ο τραγουδιστής, Nick Cave, ο Lionel Richie, η διάσημη τραγουδίστρια Katy Perry, η ηθοποιός Emma Tompson κ.α.

Για τον εορτασμό του γεγονότος, μια μουσική υπερπαραγωγή παγκόσμιας κλάσης θα πραγματοποιηθεί στο Κάστρο του Windsor την επομένη της επίσημης στέψης στο Αβαείο του Ουέστμινστερ στις 7 Μαΐου.

Στο show θα συμμετάσχουν αστέρες παγκόσμιας κλάσης, όπως η Katy Perry, ο Lionel Richie και οι Take That, χωρίς όμως τον Robbie Williams.