Στέψη βασιλιά Καρόλου Γ': Άλογο έφυγε από την άμαξα και κατέπεσε στο λαό - Τρομαγμένο το πλήθος (Βίντεο)

Σοκαριστικό!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Στέψη βασιλιά Καρόλου Γ': Άλογο έφυγε από την άμαξα και κατέπεσε στο λαό - Τρομαγμένο το πλήθος (Βίντεο)

Με τιμές και όλες τις βασιλικές διαδικασίες ολοκληρώθηκε το Σάββατο 6/5 η στέψη του Βασιλιά Καρόλου με τον ίδιο να παίρνει τη θέση της μητέρας του 8 ολόκληρους μήνες μετά το θάνατο της Βασίλισσας Ελισάβετ.

Αφού ολοκληρώθηκε η στέψη σε μία δεξίωση, που θα γραφτεί στην ιστορία η βασιλική οικογένεια θα έπρεπε να επιστρέψει στο παλάτι του Μπάκιγχαμ, καθώς πλήθος κόσμου περίμενε κάτω από το παλάτι το χαιρετισμό του Βασιλιά Καρόλου (δείτε εδώ την ιδιαίτερη στιγμή).

Πριν όμως ο ίδιος και η Καμίλα φτάσουν στο παλάτι διέσχισαν με την άμαξα τους τη Λεωφόρο Μολ εκεί που συνέβη κάτι αρκετά επικίνδυνο. Ένα από τα άλογα ξέφυγε από την πορεία του, άρχισε να κάνει στροφές γύρω από τον εαυτό του, αλλά να καταπέφτει στον κόσμο που καθόταν αριστερά του δρόμου.

Το άλογο που ξέφυγε από την πορεία του μετά τη στέψη του Βασιλιά Καρόλου

Η εμφάνιση του πρίγκιπα Χάρι

O Πρίγκιπας Χάρι έφτασε λίγο μετά τις 12:30 στο Αββαείο του Γουεστμίνστερ χωρίς στολή αλλά φορώντας ένα μαύρο κομψό κουστούμι. Δεν έχει ενεργό ρόλο στην τελετή και μάλιστα τον βλέπουμε να κάθεται δίπλα στον θείο του, Andrew.

Ο λόγος που δεν κάθεται μπροστά μπροστά και δεν φοράει στολή, είναι γιατί έχει παραιτηθεί από τα βασιλικά καθήκοντά του.