«Θα μιλάω για όποιον θέλω αγάπη μου» - «Όχι δε μπορείς»: Τσακώθηκαν Τσολάκη & Κωνσταντάρας στον αέρα του Open Weekend

Έξαλλοι και οι δύο!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Θα μιλάω για όποιον θέλω αγάπη μου» - «Όχι δε μπορείς»: Τσακώθηκαν Τσολάκη & Κωνσταντάρας στον αέρα του Open Weekend

Το Σάββατο 6/5 η ομάδα του Open Weekend σχολίασε εκτενώς την οικειοθελή αποχώρηση του Στέλιου Χανταμπάκη από το Survivor all star με την Ελένη Τσολάκη συγκεκριμένα και το Λάμπρο Κωνσταντάρα να διαφωνούν έντονα μεταξύ τους (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες από την επιστροφή του Χανταμπάκη στην Ελλάδα).

Ο λόγος; Ο τρόπος που παρουσιάστηκε στο ριάλιτι επιβίωσης το 2017 ο Στέλιος και ο διαφορετικός χαρακτήρας, που είδαμε φέτος, το 2023 να βγαίνει προς τα έξω. Η Τσολάκη λοιπόν και ο Κωνσταντάρας είχαν πολύ διαφορετικές γνώμες...

Η ένταση του Λάμπρου Κωνσταντάρα με την Ελένη Τσολάκη

Αυτό άλλωστε αποτυπώθηκε από την προσωπική συζήτηση, που έκαναν καθώς το υπόλοιπο πάνελ δεν ήθελε να πάρει μέρος με τους δύο να μη συμφωνούν σε κανένα σημείο εκ του αποτελέσματος!

«Ο άνθρωπος τρόλαρε όλο τον κόσμο, σιγά τώρα. Μπορώ αν θέλω να το κάνω. Θα σου πάρω την άδεια; Δεν κατάλαβα», είπε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

«Κι εγώ μπορώ να σου απαγορεύσω να συνεχίσεις να το κάνεις και να αφορά εμένα. Τι λες ρε Λάμπρο; Ποιος είσαι; Δικτάτορας είσαι; Αν σου το απαγορεύσω, να ασχολείσαι μαζί μου, δεν έχεις κανένα δικαίωμα να συνεχίσεις να κάνεις πλάκα με μένα», είπε η Ελένη Τσολάκη...

Λ.Κ: Γιατί τι είσαι; Εισαγγελέας εφετών;

Ε.Τ: Μα μιλάς για μένα, αγάπη μου....

Λ.Κ: Θα μιλάω για όποιον θέλω, αγάπη μου.

Ε.Τ: Όχι δε μπορείς να μιλάς για εμένα...

Τα λόγια του Χανταμπάκη λίγο πριν αποχωρήσει

«Ήθελα να έρθω στο παιχνίδι για τον κόσμο, να ξαναπροσπαθήσω. Όμως ολο αυτό το διάστημα ήταν πάρα πολύ δύσκολο για μένα και περίμενα τη στιγμή που η ομάδα μου θα με βγάλει υποψήφιο για να πάρω και γω από τον κόσμο τη δύναμη για να μπορώ να συνεχίσω.

Γιώργο, θα ήταν άκομψο και άδικο για την επιβεβαίωση μου στο ότι θα παραμείνω στο παιχνίδι, να περιμένω την ψηφοφορία του κόσμου, από τη στιγμή που δεν μπορώ ψυχολογικά να συνεχίσω στο παιχνίδι γιατί πέρασαν 4μιση μήνες μακριά από την οικογένεια μου. Οπότε το να χρησιμοποιήσω τον κόσμο για να πάρω μια επιβεβαίωση ή να το ακούσουν κάποιοι δεν θα το ήθελα. Οπότε εγώ σήμερα λοιπόν έχω αποφασίσει να αποχωρήσω από το παιχνίδι.

Ξέρω ότι ο κόσμος με αγαπάει, μου ζήτησε να έρθω στο παιχνίδι και μου το έδειξε 6 χρόνια που τελείωσε το Survivor του ’17 αν με αγαπάει και αν με στηρίζει. Όμως εγώ δεν μπορώ να συνεχίσω άλλο, πραγματικά δεν έχω άλλα ψυχικά αποθέματα. Δεν μπορώ να είμαι μακριά από τα παιδιά μου και τη μέρα που ψηφίστηκα ήταν τελειωτικό χτύπημα γιατί ένιωσα ότι είμαι ήδη στο αεροπλάνο και 3 μέρες τώρα νομίζω ότι κοιμάμαι με τα παιδιά μου! Δεν ένιωσα άσχημα που ψηφίστηκα, ένιωσα όμορφα! Δεν μπορώ άλλο, ξεπέρασα τα όρια μου, έδωσα ότι είχα και δεν είχα, τους ευχαριστώ όλους, αλλά δεν μπορώ άλλο», ήταν τα λόγια του Στέλιου.

«Είναι αυτή η τελική σου απόφαση;», τον ρώτησε ο παρουσιαστής με τον Στέλιο Χανταμπάκη να είναι κάθετος. Φυσικά, στο άκουσμα της οικειοθελής του αποχώρησης, οι περισσότεροι παίκτες δεν κατάφεραν να κρύψουν την συγκίνησή τους και έκλαψαν, το ίδιο φυσικά κι εκείνος -δείτε εδώ με πόσα χρήματα επιστρέφει στην Ελλάδα!