Στέψη βασιλιά Κάρολου Γ': Ήταν απομονωμένος και βιαστικός - Ο λόγος που ο Πρίγκιπας Χάρι έφυγε άρον άρον από την τελετή

Όλη η αλήθεια!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Στέψη βασιλιά Κάρολου Γ': Ήταν απομονωμένος και βιαστικός - Ο λόγος που ο Πρίγκιπας Χάρι έφυγε άρον άρον από την τελετή

Το Σάββατο 6/5 ολοκληρώθηκε μια ιδιαίτερη ημέρα για τη βασιλική οικογένεια, καθώς ο Κάρολος έγινε και επίσημα βασιλιάς του Ηνωμένου Βασιλείου με όλες τις τιμές και τα έθιμα, που αρμόζουν σε ανάλογες καταστάσεις (δείτε εδώ τη στιγμή της στέψης).

Τα μέλη της οικογένειας έδωσαν το παρόν με τη συγκίνηση να είναι για πολλούς εμφανής. Πολλοί ήταν ωστόσο αυτοί, που παρατήρησαν την απουσία του Πρίγκιπα Χάρι κατά τη διάρκεια, που ο βασιλιάς Κάρολος, η Καμίλα τα λοιπά μέλη χαιρέτησαν από το μπαλκόνι.

Η κίνηση του Πρίγκιπα Χάρι μετά τη στέψη του Βασιλιά Καρόλου

Οι εξηγήσεις δόθηκαν στη συνέχεια, καθώς σύμφωνα με τις πληροφορίες, που κυκλοφορούν έγινε γνωστό, πως ο πρίγκιπας Χάρι ήταν αμήχανος και έφυγε βιαστικός για τα γενέθλια του γιου του Άρτσι. Πολλοί ωστόσο τονίζουν, πως αυτή ήταν μια δικαιολογία και πως υπάρχουν άλλα προβλήματα στους κόλπους της βασιλικής οικογένειας.

Η εμφάνιση του πρίγκιπα Χάρη στη στέψη του πατέρα του

Ο Πρίγκιπας Χάρι έφτασε λίγο μετά τις 12:30 στο Αββαείο του Γουεστμίνστερ χωρίς στολή αλλά φορώντας ένα μαύρο κομψό κουστούμι. Δεν έχει ενεργό ρόλο στην τελετή και μάλιστα τον βλέπουμε να κάθεται δίπλα στον θείο του, Andrew.

Ο λόγος που δεν κάθεται μπροστά μπροστά και δεν φοράει στολή, είναι γιατί έχει παραιτηθεί από τα βασιλικά καθήκοντά του.