Πάνος Ιωαννίδης: Γιόρτασε τα πρώτα γενέθλια του γιου του - Η αποκάλυψη για το όνομα που θα του δώσουν

Στιγμές ευτυχίας για τον σεφ και την σύντροφό του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
NDP Photos
NDP Photos

Πολύ ξεχωριστή και ιδιαίτερη ήταν η χθεσινή 6/5 μέρα για τον Πάνο Ιωαννίδη, καθώς όπως αποκάλυψε ο ίδιος μέσα από μια φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο γιος του γιόρτασε τα πρώτα του γενέθλια.

Ο σεφ και κριτής του Masterchef (δείτε εδώ τι αποκάλυψε για τον τελικό του ριάλιτι μαγειρικής του STAR) μαζί με την σύντροφό του διοργάνωσαν ένα μικρό πάρτι γενεθλίων, ενώ η τούρτα του μικρού ήταν άκρως εντυπωσιακή και πράσινη! Μάλιστα, αποκάλυψαν για πρώτη φορά πως ο μικρός θα πάρει το όνομα, Κωνσταντίνος.

Η ανάρτηση του Πάνου Ιωαννίδη για τα πρώτα γενέθλια του γιου του

«Μπαμπάς για τον πρώτο χρόνο και για πάντα», έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησής του ο περήφανος μπαμπάς.

Η εξομολόγηση για την μητέρα του παιδιού του

Καλεσμένος στην εκπομπή The 2night show βρέθηκε ο Πάνος Ιωαννίδης το βράδυ της Τετάρτης 22/2. O σεφ και κριτής της εκπομπής MasterChef 7, παραχώρησε μια άκρως εξομολογητική συνέντευξη και δεν έκρυψε τίποτα. Μίλησε για το ριάλιτι μαγειρικής, αλλά και για την οικογένεια του.

«Η σύντροφός μου δεν έχει καμία σχέση με τις κουζίνες. Είναι δικηγόρος. Σκεφτόμαστε και βλέπουμε τα πράγματα διαφορετικά. Προσπαθώ τώρα να της μάθω να μαγειρεύει λίγο, εντάξει κάτι γίνεται, είμαστε σε καλό επίπεδο. Είναι δύσκολη μαθήτρια».

«Με το μωρό η ζωή μου πήγε σε μια άλλη πίστα. Κοιμάμαι λίγες ώρες, αλλά βάζει και πλάτη η σύζυγός μου. Και πριν το παιδί δεν είχα χρόνο, αλλά τώρα δεν έχω καθόλου χρόνο», παραδέχτηκε ο Πάνος Ιωαννίδης.

«Εγώ θα έλεγα στον γιο μου αυτό που μου είχε πει και ο δικός μου πατέρας: “Παιδί μου, γίνε ότι θέλεις στη ζωή σου, φτάνει να το αγαπήσεις”», απάντησε.