«Πιστεύει ότι έπρεπε να...» - Η αποκάλυψη της Εύης Σαλταφερίδου για τις σχέσεις της με τον Ηλία Γκότση 

Τα βρήκαν;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Πιστεύει ότι έπρεπε να...» - Η αποκάλυψη της Εύης Σαλταφερίδου για τις σχέσεις της με τον Ηλία Γκότση 

Καλεσμένη στην εκπομπή «Γεια Σου» βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 6/5 η Εύη Σαλταφερίδου. Η πρώην παίκτρια του Survivor All Star σχολίασε τις τελευταίες εξελίξεις και το παρασκήνιο πίσω από την οικειοθελή αποχώρηση του Στέλιου Χανταμπάκη .

Η ίδια αποκάλυψε τόσο μερικά πράγματα που της είπε ο Στέλιος πριν αποχωρήσει εκείνη (δείτε εδώ), όσο και για το ποιες είναι σήμερα οι σχέσεις της με τον Ηλία Γκότση.

Η αποκάλυψη της Εύης Σαλταφερίδου για τον Ηλία Γκότση

«Μιλήσαμε με τον Ηλία. Διαφέρουν οι απόψεις μας. Αυτό που έχει καταλάβει ο κόσμος, δεν έχει καμία σχέση με ότι έχει γίνει. Ο Ηλίας πιστεύει ότι έπρεπε να τον στηρίξω παρόλο που δεν ήξερα την κατάσταση, εγώ επειδή δεν ήξερα, δεν πήρα θέση γιατί θεώρησα ότι εφόσον δεν γνωρίζω, το να πεταχτώ θα μου πεις "αφού δεν ξέρεις τι μιλάς". Οπότε η αλήθεια είναι κάπου στη μέση.

Απλά με τον Ηλία έχουμε περάσει κάποιες καταστάσεις μες το παιχνίδι που κι εγώ τον στήριξα πολύ κι αυτός εμένα και εκείνος είχε πιο πολλές προσδοκίες από εμένα εκείνη τη στιγμή, γιατί ήταν μια κακή στιγμή για τον Ηλία. Αισθάνθηκε από τους άλλους ότι τον πρόδωσαν κι από εμένα ότι δεν βγήκα να τον υποστηρίξω, γιατί εκείνη την ώρα δεν ήξερα τι είχε συμβεί, προσπαθούσα να καταλάβω τι γίνεται, πρώτη φορά το άκουσα.

Του είπα πως θέλω να βγει να τοποθετηθεί, γιατί "άλλο πούλησες τον φίλο σου για τα χρήματα" κι άλλο "δεν αντέδρασες όπως θα ήθελα". Έχει διαφορά το ένα με το άλλο γιατί μπήκα σε ένα τσουβάλι με άλλους που όντως τον πρόδωσαν, παρόλο που ήταν φίλοι. Ο Ηλίας όταν έφυγε, ρώταγα τα άτομα τι συμβαίνει και μου απάνταγαν ότι δεν ξέρουν», είπε χαρακτηριστικά η Εύη Σαλταφερίδου.