Λίγο μετά τη στέψη του βασιλιά Καρόλου Γ' - Η κίνηση της Κate Middleton άφησε άφωνο το πλήθος (Βίντεο)

Πολύ συγκινητικό!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
_kate_middleton_royal - instagram
_kate_middleton_royal - instagram

Μία ημέρα ακριβώς μετά την στέψη του βασιλιά Καρόλου Γ΄ έχει προγραμματιστεί να γίνει μία μεγάλη συναυλία, συγκεκριμένα την Κυριακή (7/5) προς τιμήν του βασιλιά και τη συζύγου του Καμίλα (δείτε εδώ βίντεο με τη στιγμή της στέψης).

Μέσα από ένα βίντεο, που κυκλοφόρησε στο twitter έγινε γνωστό, πως στο σημείο, που θα λάβει χώρα η συναυλία βρέθηκαν ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον με τους δύο να δίνουν μεγάλη χαρά στο πλήθος, που ήταν συγκεντρωμένο.

Η έκπληξη του Πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον μετά τη στέψη του βασιλιά Καρόλου

Ένα μικρό κοριτσάκι μάλιστα ξέσπασε σε κλάματα όταν ξαφνικά είδε μπροστά του την πριγκίπισσα με την Κέιτ να σκύβει και να αγκαλιάζει την μικρή, σε μία πολύ συγκινητική σκηνή, που αποθεώθηκε από τον κόσμο.

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ γονάτισε μπροστά στον Βασιλιά Κάρολο

Η τελετή ήταν ιδιαίτερη και με μεγαλοπρέπεια, καθώς και πολλούς συμβολισμούς, κάτι που σηματοδότησε τη νέα εποχή για τη βρετανική μοναρχία.

Στη συνέχεια μέσα από πλάνα, που εξασφάλισε η ΕΡΤ είδαμε και το επόμενο βήμα της διαδικασίας αυτής μιας και ο Βασιλιάς Ουίλιαμ γονάτισε μπροστά στον πατέρα του και έτσι εξέφρασε πίστη στο πρόσωπό του και στις νέες του αρμοδιότητες.

Να τονίσουμε εδώ, πως στο σημείο βρέθηκαν τα παιδιά του Ουίλιαμ και η σύζυγός του Kate Middleton, η οποία ακολούθησε τα έθιμα, ωστόσο δεν έβαλε τιάρα. Σε ότι αφορά τα ρούχα και το ένδυμα της είδαμε, πως επέλεξε ένα ιβουάρ μεταξωτό φόρεμα, Alexander McQueen, με μοτίβα των τεσσάρων λουλουδιών των πατρίδων: αγγλικό τριαντάφυλλο, σκωτσέζικο γαϊδουράγκαθο, ουαλικός νάρκισσος και ιρλανδικό τριφύλλι.