«Μη μου λες τώρα, που καθόμαστε: ''Φίλα την''» - Η αμήχανη στιγμή του Μαρτάκη με τον Ηλία Ψινάκη

Οι σημερινές σχέσεις τους

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Μη μου λες τώρα, που καθόμαστε: ''Φίλα την''» - Η αμήχανη στιγμή του Μαρτάκη με τον Ηλία Ψινάκη

Την Κυριακή (7/5) ο Κώστας Μαρτάκης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή ''Γειά σου'' με τον ίδιο να κάνει δηλώσεις για την επαγγελματική και προσωπική του ζωή, έχοντας μάλιστα να παρουσιάσει την κυκλοφορία του νέου του τραγουδιού (δείτε εδώ τον κούκλο αδερφό του).

Ο καλλιτέχνης δε δίστασε να πάει λίγα χρόνια πίσω, στα πρώτα βήματα της καριέρας του! Όλοι θυμόμαστε, πως ο Μαρτάκης είχε ως manager του τον Ηλία Ψινάκη με τον ίδιο να τον βοηθάει στα πρώτα βήματα, που έκανε.

Πλέον δε συνεργάζονται οι δύο τους με πολλούς να θεωρούν, πως έχει συμβεί κάποια παρεξήγηση ανάμεσά τους. Μέσα από τη συνέντευξη αυτή ο τραγουδιστής τα αποκάλυψε όλα και μίλησε για τις σημερινές σχέσεις τους.

Η αποκάλυψη του Κώστα Μαρτάκη για τον Ηλία Ψινάκη

«Εμένα όμως με ενοχλούσε λίγο το: κάνε αυτό. Εγώ έχω ένα πρόβλημα, αν μου βάλεις καλούπια και στεγανά. Να με βάλεις σε πρόγραμμα αλλά μη μου λες τώρα, που καθόμαστε πίσω από την κάμερα: Φίλα την και εγώ να πρέπει να σηκωθώ να σε φιλήσω... δε μπορώ, αν δεν γίνει DNA μου, δεν γίνεται. Εντάξει υπήρχαν διάφορα, ο Ηλίας ήταν ένας άνθρωπος, που τον ευχαριστώ πάρα πολύ και του το λέω...καθημερινά δε μιλάμε αλλά είναι πάντα εκεί για εμένα, ένα τηλέφωνο απόσταση», είπε ο Κώστας Μαρτάκης.

Λίγα λόγια για τον Μαρτάκη

Ο Κώστας Μαρτάκης γεννήθηκε στον Κορυδαλλό Αττικής και μεγάλωσε στο Παλαιό Φάληρο. Έγινε γνωστός στο ευρύτερο κοινό το 2006 με την συμμετοχή του στο μουσικό reality Dream Show. Το καλοκαίρι του 2006 κυκλοφόρησε το πρώτο δείγμα δισκογραφικής του δουλειάς του με τίτλο Πάντα Μαζί από την Sony Music Entertainment.

Τον Ιούνιο του 2007 κυκλοφόρησε η πρώτη ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά με τίτλο Ανατροπή. Τον επόμενο χρόνο κυκλοφόρησε το Φίλα με προάγγελος του δίσκου Πιο κοντά. Το 2014 ο δίσκος Αν κάπου κάποτε έγινε πλατινένιος. Την επόμενη χρονιά συνεργάστηκε με τον Γιάννη Πλούταρχο και τον Παντελή Παντελίδη. Το 2016 κυκλοφόρησε ο δίσκος Σύνορα που έγινε χρυσός και πλατινένιος.

Το 2021 συμμετείχε μαζί με κορυφαίους Έλληνες ηθοποιούς και τραγουδιστές (Γρηγόρης Βαλτινός, Βασίλης Λέκκας, Ρένος Χαραλαμπίδης, Μπέσυ Μάλφα κ.α.) στο album "Christmas Magic" σε ενορχήστρωση και καλλιτεχνική επιμέλεια των διεθνώς διακεκριμένων και πολυβραβευμένων μουσικοσυνθετριών Αρετής & Ιωάννας Σπανομάρκου.