«Δεν έχω να κάνω...» - Η αντίδραση της Τόνιας Σωτηροπούλου σε ερώτηση για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη

Ήταν μαζί περίπου για 3 χρόνια

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Δεν έχω να κάνω...» - Η αντίδραση της Τόνιας Σωτηροπούλου σε ερώτηση για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη

Συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day του ALPHA και τη δημοσιογράφο Ευάννα Ζουμπούρογλου, παραχώρησε η Τόνη Σωτηροπούλου. Η ηθοποιός μίλησε για το σύζυγό της, Κωστή Μαραβέγια, ενώ ρωτήθηκε και για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη. Ο ηθοποιός κατηγορείται για βιασμό και κακοποιητική συμπεριφορά - δείτε τις τελευταίες εξελίξεις.

«Έχω την τύχη να έχω δίπλα μου έναν σύντροφο που μου λέει πάντα την αλήθεια, αλλά όταν αισθάνομαι ότι δε πηγαίνουν καλά τα πράγματα, φωτίζει τα θετικά μου στοιχεία. Είναι συνοδοιπόρος πολύ ουσιαστικός. Γιορτάζει πολύ την επιτυχία μου ακόμα και σε πράγματα που δεν έχουν να κάνουν με τη δουλειά μου», ανέφερε αρχικά.

Και συνέχισε για τον σύζυγό της: «Ο γάμος δεν πιστεύω ότι σκοτώνει τον έρωτα. Ο γάμος είναι μια συνθήκη που σου δίνει ένα συναίσθημα ασφάλειας χωρίς να περιμένεις ότι το έχεις ανάγκη. Όλες οι σχέσεις θέλουν προσπάθεια και δουλειά και όσο πιο πολύ δουλεύεις, τόσο πιο κοντά έρχεσαι με τον άλλον».

Η ερώτηση για τον Γεωργούλη και η αντίδραση της Σωτηροπούλου

Στη συνέχεια ρωτήθηκε από τη δημοσιογράφο για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη, καθώς στο παρελθόν υπήρξαν ζευγάρι. Συγκεκριμένα μπορεί να είχαν γνωριστεί το 2006, ωστόσο οι φήμες περί σχέσης ξεκίνησαν το 2013, ενώ το 2014 ξεκίνησαν να μην το κρύβουν. Το 2016 ωστόσο, χώρισαν οριστικά.

«Δεν έχω να κάνω κανένα σχόλιο. Ευχαριστώ», είπε κάθετα και κοφτά η Τόνια Σωτηροπούλου.

Να σημειώσουμε ωστόσο πως λίγα χρόνια αργότερα, όταν συνεργάστηκαν στην ταινία “Everything is Wonderful” και η Τόνια Σωτηροπούλου βρέθηκε στην επίσημη πρεμιέρα, τον Μάιο του 2019, απάντησε με χιούμορ στους δημοσιογράφους που την ρώτησαν για τον πρώην σύντροφό της.

«Πρώτον δεν είναι πρώην σύντροφος και δεύτερον είμαστε ηθοποιοί, καλλιτέχνες, τυχαίνει να δουλεύουμε μαζί, και να ξαναδουλεύουμε μαζί. Ο Αλέξης είναι εξαιρετικός ηθοποιός, με μία εξαιρετική πορεία και βοηθάει πολύ στην ταινία μας το ότι έχει αυτόν το ρόλο» είχε αναφέρει.