«Ποιοί είναι όλοι αυτοί; Εμείς...» - Αποστομωτική η Χρίσλα Γεωργακοπούλου για τις στημένες κόντρες του Super Kατερίνα

«Αυτό το παλιακό...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Ποιοί είναι όλοι αυτοί; Εμείς...» - Αποστομωτική η Χρίσλα Γεωργακοπούλου για τις στημένες κόντρες του Super Kατερίνα

Τη Δευτέρα 8/5 προβλήθηκαν οι δηλώσεις, που παραχώρησε η Χρίσλα Γεωργακοπούλου στην εκπομπή Breakfast at star με τη δημοσιογράφο να κάνει αναφορές τόσο για τη συμμετοχή της στο Super Κατερίνα όσο και για το τηλεοπτικό της μέλλον.

Η ίδια ήταν κάθετη σε ό,τι και αν δήλωσε, καθώς έκανε σαφές, πως δεν επιθυμεί να μπει στη διαδικασία να κάνει αναφορές για το αν έχει δεχτεί προτάσεις από αλλού και για το αν θα μείνει ή θα φύγει από την παρέα της Κατερίνας Καινούργιου.

Στη συνέχεια, η δημοσιογράφος αναφέρθηκε και στο κομμάτι των νούμερων της εκπομπής δίνοντας μάλιστα απαντήσεις σε όσους κατηγορούν το πάνελ, του οποίου είναι μέρος, πως κάνουν στημένες κόντρες! (δείτε εδώ πως τα πηγαίνει το Super Κατερίνα σε νούμερα).

Οι δηλώσεις της Χρίσλας Γεωργακοπούλου για τις στημένες κόντρες του Super Κατερίνα

«Παιδιά πριν από τις εκλογές δε συζητάει κανείς...δε θα σου απαντήσω! Θα είχα φύγει, πως είναι η συνεργασία μου; Δε φημίζομαι για το ότι όταν δεν περνάω καλά, δεν κάθομαι εκεί. Υποτίθεται, ότι όταν συζητάς για την επόμενη χρονιά έχουν ολοκληρωθεί κάποια πράγματα!

Ποιοί είναι όλοι αυτοί, που το λένε αυτό; Εμείς είμαστε άνθρωποι, που καθόμαστε ο ένας δίπλα στον άλλον...Γνωριζόμαστε είτε πολύ είτε λίγο λιγότερο και λέμε αυτό, που νιώθει ο καθένας μας! Δεν υπάρχει κάτι στημένο νομίζω ότι είναι κουτός, όποιος νομίζει ότι είναι κάτι στημένο. Τσαντίζεται ο καθένας και πάλι όταν δεν τσαντιζόμαστε περνάμε μια χαρά και είναι όλα τέλεια!

Αυτό το παλιακό έχω και εγώ προτάσεις δεν το παίζω χρόνια», είπε η Χρύσλα Γεωργακοπούλου.

Η πρόσφατη ένταση ανάμεσα σε μέλη της εκπομπής

Χαλασμό έχει προκαλέσει η ανάρτηση της Θεοφανίας Παπαθωμά για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη. Ο ηθοποιός κατηγορείται για βιασμό και κακοποιητική συμπεριφορά από 38χρονη (δείτε μέχρι πόσα χρόνια μπορεί να μπει φυλακή).

«Κι αν θες να βιάσεις κάποια, επιλέγεις τη Νομική Σύμβουλο της Κομισιόν! Απολύτως λογικό…», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτηση της - δείτε την εδώ.

«Παιδιά, τι είναι αυτά; Ντροπιαστικό και αυτό» είπε σοκαρισμένη η Κατερίνα Καινούργιου μετά την προβολή της ανάρτησης.

«Την ειρωνεία σε αυτό το πράγμα δεν την χωράει ο νους! Η κατηγοριοποίηση των γυναικών με βάση την επαγγελματική τους θέση… Δεν το χωράει ο νους μου, κυρία Παπαθωμά! Ότι εσείς που έχετε σπουδάσει, που έχετε κάνει σπουδαία πράγματα στη ζωή σας, κατηγοριοποιείτε την γυναίκα με βάση την επαγγελματική της καταξίωση. Δηλαδή αν ήταν η καθαρίστρια από το Ευρωκοινοβούλιο, θα θεωρούσε ότι... όχι, μπορεί και να την βιάσει, δεν υπάρχει πρόβλημα», σχολίασε φανερά εκνευρισμένος ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

«Υπάρχει και χειρότερο! Η κα. Παπαθωμά νομιμοποιεί τον βιασμό με κάποιο τρόπο ρωτώντας τον εαυτό της και τους άλλους, «κι αν θες να βιάσεις κάποια;». Τι εννοείς δηλαδή;», ανέφερε από την άλλη η Χρίσλα Γεωργακοπούλου.