«Κακά τα ψέματα...» - Ο Γιάννης Μπέζος ξεκαθαρίζει για το τηλεοπτικό του μέλλον

Συνεχίζει στο OPEN;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Κακά τα ψέματα...» - Ο Γιάννης Μπέζος ξεκαθαρίζει για το τηλεοπτικό του μέλλον

Ο Γιάννης Μπέζος, ο οποίος αυτή τη σεζόν δοκιμάστηκε και στον ρόλο του παρουσιαστή μέσα από την εκπομπή του OPEN, Ό,τι αγαπώ, παραχώρησε συνέντευξη στο κανάλι του ΣΚΑΙ και συγκεκριμένα στο Πρωινό μας την Δευτέρα 8/5 και προχώρησε σε διάφορες αποκαλύψεις.

Μία από αυτές αφορά και το τηλεοπτικό του μέλλον. Ο ηθοποιός συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στη συνέχεια της εκπομπής που παρουσιάζει, αλλά και στις προτάσεις που του έχουν γίνει για σειρές, απαντώντας με απόλυτη ειλικρίνεια για όσα σκοπεύει να κάνει, κάτι το οποίο δεν συνηθίζεται.

Διαβάστε επίσης: «Ερχόταν στο γύρισμα και μας ρωτούσε αν...» - Η αποκάλυψη του Ιωάννη Απέργη για τον Γιάννη Μπέζο

Η αποκάλυψη του Γιάννη Μπέζου για το τηλεοπτικό του μέλλον

«Δεν με δυσκόλεψε ποτέ ο ανταγωνισμός. Δεν έμεινα ποτέ άνεργος, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπήρχε το πρόβλημα. Αν έμεινα, έμεινα για μια φορά, άρα δεν μετράει, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ξεκίνησα να κάνω τον πρωταγωνιστή. Ξεκίνησα από πάρα πολύ χαμηλά», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Έχω χορτάσει την επιτυχία. Δεν χορταίνεται, με την έννοια ότι ξεκινάς το επόμενό σου βήμα σαν να ξεκινάς τώρα. Αυτό είναι και το μυστικό που μας κρατά νέους και μας δίνει έναν ενθουσιασμό, γιατί ο ενθουσιασμός είναι χαρακτηριστικό των νεοτέρων και πρέπει να είναι. Οι μεγάλοι έχουν μόνο απόψεις, δυστυχώς. Εγώ προτιμώ να μην έχω καμία άποψη, προτιμώ να είμαι γεμάτος ερωτηματικά».

Στη συνέχεια, μάλιστα, επισήμανε για την εμπειρία του στο OPEN και τα επόμενα βήματά του: «Πάντα απολαμβάνω αυτό που κάνω. Δεν κάνω τίποτα με το ζόρι. Ακόμη και με το ζόρι να τα έκανα, θα συμπεριφερόμουν σαν να μην το έκανα με το ζόρι, γιατί οι τηλεθεατές δεν έχουν όρεξη να βλέπουν κάποιον ο οποίος ζορίζεται.

Έκανα τη μουσική εκπομπή γιατί πίστευα και πιστεύω ότι πρέπει να πηγαίνουμε σε πράγματα πιο ακριβά και όχι αναλώσιμα, τα οποία τα συνηθίζουμε. Συνηθίζουμε στην ανοησία δηλαδή. Δεν είχα κανένα παράπονο ούτε από τον σταθμό ούτε από κανένα. Ήμουν πλήρως ελεύθερος να κάνω αυτό που ήθελα και την ευθύνη την είχα αποκλειστικά εγώ. Δεν θα συνεχίσουμε του χρόνου, γιατί θα είμαι σε μια σειρά στο Mega και κακά τα ψέματα, όλα τα πράγματα πρέπει να έχουν έναν χρονικό ορίζοντα για να έχουν ενδιαφέρον».

Ενώ σε άλλο σημείο ανέφερε: «Στη χώρα μας, μας αρέσει να δουλευόμαστε μεταξύ μας. Εμένα δεν μου αρέσει καθόλου αυτό και προτιμώ να λέω τη δική μου αλήθεια, αλλά να αισθάνομαι έντιμος απέναντι στο συναίσθημά μου».

Και κατέληξε: «Δεν θα κατέβαινα στην πολιτική, δεν με ενδιαφέρει η λογική των κομμάτων».

Διαβάστε επίσης: «Αν θέλετε...» - Η έντονη αντίδραση της Ναταλίας Τσαλίκη όταν ρωτήθηκε για τις δηλώσεις Φιλιππίδη για Μπέζο