«Έμαθα πια να με αγαπώ» - Ξέσπασε σε κλάματα η Ευρυδίκη Βαλαβάνη κατά τη διάρκεια ομιλίας της

Το ταξίδι της προς την ευτοπία

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Έμαθα πια να με αγαπώ» - Ξέσπασε σε κλάματα η Ευρυδίκη Βαλαβάνη κατά τη διάρκεια ομιλίας της

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, μπορεί το τελευταίο διάστημα να έχει βρεθεί στο στόχαστρο των δημοσιογράφων και των media γενικότερα, εξαιτίας της σχέσης της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο και όσα ακούγονται και τον χωρισμό τους, παρόλα αυτά, η ίδια επιλέγει μέσα από τα social media της να μη μιλά καθόλου γι' αυτά τα ζητήματα και να επικεντρώνεται σε κομμάτια της ζωής της που της προσφέρουν χαρά (δείτε εδώ την τελευταία της δήλωση για τον δεσμό τους και την απάντηση για τις ερωτικές περιπέτειες του ίδιου στο Survivor All Star).

Πρόσφατα, λοιπόν, αποφάσισε να πραγματοποιήσει μία ομιλία για την δική της ευτοπία και δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο μερικά στιγμιότυπα από όσα ανέφερε εκεί, κατά το οποίο η ίδια έδειξε να συγκινείται και να ξεσπά σε κλάματα.

Τα κλάματα της Ευρυδίκης Βαλαβάνη σε ομιλία της

«Την απόλυτη ελευθερία της ψυχής μου...», ακούγεται να λέει χαρακτηριστικά τη στιγμή που δακρύζει και σταματά να μιλά, ενώ σε άλλο σημείο αποκαλύπτει: «Είχα πάρα πολύ καλούς άνδρες συναδέλφους. Τα σκούρα τα βρήκα από μία γυναίκα».

Και στο τέλος αυτού, η αθλητικογράφος κλείνει με το πιο σημαντικό μήνυμα: «Ήθελα να χτίσω μία Ευρυδίκη που την αγαπώ πολύ και την φροντίζω. Έμαθα πια να με αγαπώ και να με φροντίζω».

«18 λεπτά Ευτοπίας στα Γιάννενα», σημείωσε στην λεζάντα του βίντεο μεταξύ άλλων.

Η σπάνια εξομολόγησή της

Πριν από λίγες ημέρες, μάλιστα, η ίδια θέλησε να συστήσει στους διαδικτυακούς της φίλους, τον νέο της λογαριασμό στο Tik Tok και έκανε μια δημοσίευση, που ενέπνευσε πολλούς.

«Είμαι 36 χρονών. Έχω δυο εταιρείες με ρούχα. Μου αρέσει το surf και το Pole dancing. Έχω 15 γάτες και έναν σκύλο. Aκούω punk rock. Λατρεύω τα ταξίδια. Μπορώ να ζήσω μόνο με σούπες Δε μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς την οικογένειά μου. Έχω τις ίδιες 3 κολλητές εδώ και πολλά χρόνια.

Το πρώτο πράγμα που κάνω όταν μπαίνω σπίτι είναι να αλλάζω ρούχα. Περνάω καλά αγοράζοντας κατσαρόλες και τάπερ. Κάθε εβδομάδα κάνω ψυχοθεραπεία. Έμαθα να αγαπώ, να φροντίζω τον εαυτό μου και να αντιμετωπίζω τους φόβους μου τον τελευταίο χρόνο. Και τα καλύτερα πράγματα είναι αυτά που θα έρθουν» έγραψε στο βίντεο.

@iamevridikivalavani

Έκανα καλά το τρεντ; 😜 #tiktok #fyp #foryou #trend #trending

♬ original sound - sweetsaudioz