Η πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη του "γιου" της Σμαράγδας Καρύδη - «Αγαπημένος μου από τη σειρά IQ160 είναι...»

«Για τη σειρά πέρασα από κάστινγκ»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη του

Στην παρέα του The 2Night Show, βρέθηκε ο Φίλιππος Ελευθερόπουλος. Ο μικρός ηθοποιός, παραχώρησε την πρώτη του συνέντευξη και επιβεβαίωσε ότι δικαίως συμμετέχει στην τηλεοπτική σειρά IQ160 (δείτε πως τα πάει σε τηλεθέαση). Μίλησε για το πως βρέθηκε στο πλευρό της Σμαράγδας Καρύδη και πώς αντέδρασαν οι συμμαθητές του όταν τον είδαν στην τηλεόραση.

Πώς είναι η σχέση του με τη μικρή του αδελφή και γιατί προσπαθεί να μην την "εκθέσει" δημόσια; Επίσης, εξηγεί πώς του μπήκε η ιδέα να αρχίσει να παίζει βιολί και δηλώνει ότι έχει συνηθίσει να παίρνει συνεντεύξεις και όχι να δίνει.

«Είναι η πρώτη μου συνέντευξη γιατί έχω συνηθίσει να παίρνω εγώ συνεντεύξεις! Αλλά τώρα είναι πιο ωραία», ανέφερε μόλις έκατσε στον καναπέ της late night εκπομπής του ΑΝΤ1.

Ο ρόλος του Φίλιππου στην σειρά IQ160

«Ο αγαπημένος μου από τη σειρά IQ160 είναι ο Ηλίας Μουλάς επειδή είναι χαρούμενος συνέχεια. Πλέον είναι ένα επεισόδιο και προλαβαίνω και το βλέπω. Για τη σειρά πέρασα από κάστινγκ και μου άρεσε που ήταν η Σμαράγδα Καρύδη γιατί έβλεπα εκεί την περίοδο το “Παρά Πέντε”. Είχαμε μάθει τα λόγια από ένα επεισόδιο που προβλήθηκε πιο μετά. Κράτησε περίπου 20 λεπτά. Δεν είχε άλλα παιδιά, ήμουν μόνο εγώ. Μαθαίνω εύκολα τα λόγια μου. Τα ακούω, τα διαβάζω και τα λέω!», είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«Οι δάσκαλοι δεν μου λένε κάτι, ούτε στην πρεμιέρα μου είπαν κάτι. Μόνο οι μισοί συμμαθητές μου και κάποια άλλα παιδιά μου είπαν μπράβο», ανέφερε στη συνέχεια.