«Δεν θα σας απαντήσω κάτι γιατί...» - Η αντίδραση του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου σε ερώτηση για τον Αλέξη Γεωργούλη

«Η σύντροφός μου δεν...»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
«Δεν θα σας απαντήσω κάτι γιατί...» - Η αντίδραση του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου σε ερώτηση για τον Αλέξη Γεωργούλη

Η κάμερα του Happy day βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας 8/5 στην πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Μισάνθρωπος» στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά και ο Γιώργος Γιαννούλιας κατάφερε να αποσπάσει δηλώσεις από τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο.

Μεταξύ άλλων, ο δημοσιογράφος ζήτησε από τον ηθοποιό ένα σχόλιο για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη κι εκείνος το απέφυγε πολύ ευγενικά.

Οι δηλώσεις του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου

Σε ερώτηση των δημοσιογράφων για το ποιο πρόσωπο δεν θα ήθελε να λείπει από την πρεμιέρα του εκείνος απάντησε: «Αν έχουν δουλειές και λείπουν τα αγαπημένα μου πρόσωπα από την πρεμιέρα μου, δεν έχω κανένα πρόβλημα. Η σύντροφός μου δεν έρχεται ποτέ στις πρεμιέρες. Έρχεται μετά από κάποιες μέρες για να νιώσω κι εγώ πιο άνετος».

Όσον αφορά την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη δήλωσε χαρακτηριστικά: «Μπορεί να μην μπορείτε να με ρωτήσετε, αλλά εγώ μπορώ να μην σας απαντήσω. Δεν θα σας απαντήσω κάτι γιατί αυτή τη στιγμή ζούμε μια πολύ όμορφη κατάσταση και οτιδήποτε εκτός θεάτρου αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να μας αφορά. Έχουμε τέτοια ωραία χαρά και ευτυχία που θέλουμε να τη νιώσουμε και να τη χαρούμε».

Τέλος, για το αν υπάρχει ενδεχόμενα να παρουσιάσει κάτι στην τηλεόραση δήλωσε: «Ένας ηθοποιός έχει το δικαίωμα να κάνει τα πάντα. Εγώ δεν νιώθω ότι είμαι σε μια τέτοια φάση να κάνω καμία παρουσίαση. Κάποιες φορές βέβαια έχω ζηλέψει και μερικά πράγματα που περνάνε ωραία».

«Ασκεί κανονικά τα καθήκοντα του και θα...» - Αποκαλύψεις για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη

Το πρωί της Παρασκευής (28/4) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Πρωινό» προβλήθηκαν οι δηλώσεις που έκανε η δικηγόρος, Ματίνα Μαλλά, σχετικά με την υπόθεση βιασμού και πρόκληση για σωματική βλάβη, του Αλέξη Γεωργούλη.

Η δικηγόρος αναφέρθηκε στις μέχρι τώρα εξελίξεις της υπόθεσης του ηθοποιού και πρώην ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά αναφέρθηκε και στην θέση που έχει μέσα στο ευρωκοινοβούλιο, μετά την καταγγελία.

«Ασκεί κανονικά τα καθήκοντά του και συμμετέχει κανονικά στις ψηφοφορίες. Έχει απλώς αποχωρήσει από την LEFT. Δεν μπορώ να επιβεβαιώσω, γιατί ακόμη δεν ξέρουμε εάν θα συμμετέχει στις ίδιες ή σε άλλες επιτροπές. Είμαστε σε αναμονή επίσης απάντησης (από την ευρωομάδα των μη – εγγεγραμένων ευρωβουλευτών)», είπε η δικηγόρος του Αλέξη Γεωργούλη.