«Ξέρω ότι ο Κώστας θέλει να....» - Η απάντηση της Τσιμτσιλή για το αν θα συνεχίσει στο Happy Day ο Φραγκολιάς

Τι αποκάλυψε για το τηλεοπτικό του μέλλον

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Ξέρω ότι ο Κώστας θέλει να....» - Η απάντηση της Τσιμτσιλή για το αν θα συνεχίσει στο Happy Day ο Φραγκολιάς

Στς τηλεοπτικές κάμερες και τους ρεπόρτερ μίλησε το βράδυ της Δευτέρας 9/5 η Σταματίνα Τσιμτσιλή κατά την διάρκεια μιας εξόδου της. Η όμορφη παρουσιάστρια ήαν άκρως αποκαλυπτική στις δηλώσεις της και μίλησε για όλους και για όλα.

Μάλιστα, μεταξύ άλλων, απάντησε και για το τηλεοπτικό μέλλον του συνεργάτη της Κώστα Φραγκολιά, με αφορμή τον on air τσακωμό τους πριν μερικές μέρες, αποκαλύπτοντας πως θέλει να συνεχίσει να βρίσκεται στην παρέα του Happy Day, που προβάλλεται κάθε πρωί μέσα από την συχνότητα του ALPHA.

Η απάντηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή για τον Κώστα Φραγκολιά & την συνεργασία τους

«Αυτό που έχω πει εξαρχής και ισχύει και τώρα είναι ότι εγώ τον Κώστα τον θέλω στο πλευρό μου, ξέρω ότι και ο Κώστας θέλει να είναι στο πλευρό μου και στην εκπομπή, από εκεί και πέρα είναι σε μία φάση διαπραγματεύσεων με το κανάλι, ξέρω ότι και ο σταθμός θέλει οπότε όταν θέλει η νύφη και ο γαμπρός βρίσκεται η λύση.

Ελπίζω σύντομα να έχουμε καλά νέα αλλά επειδή ο κάθε συνεργάτης μου που για μένα είναι πολύ σημαντικός διαπραγματεύεται αυτόνομα με το κανάλι και όχι μέσω εμού δεν είμαι ούτε αυτή που κάνω ανακοινώσεις… αυτό που λέω εγώ είναι παιδιά εγώ θέλω τον Κώστα είναι μαζί μου εννιά χρόνια και θέλω να συνεχίσουμε να είμαστε παρέα. Τον θέλω ακόμη και αν κάνει κάτι άλλο παράλληλα»», είπε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η απάντηση του ίδιου για το τηλεοπτικό του μέλλον

«Tώρα γι αυτά δε μπορώ να σας πω για αυτό κάτι, καταλαβαίνετε...αλλά είναι κάτι που το σκεφτόμαστε όλοι όσοι είναι στην θέση μου. Είναι πολύ δεκτικοί και πολύ ανοιχτοί σε πράγματα...Δεν μπορώ να σας πω, αλλά είμαστε σε πολύ όμορφο και ωραίο κλίμα. Η βλέψη μου είναι να συνεχίσω στο Happy Day και αν μπορώ να κάνω κάτι παράλληλα. Τώρα θα δείξει εντάξει παιδιά το συζητάμε. Μπορεί να προτείνω κάτι που μπορεί να μην μπορεί να γίνει και αντιθέτως μπορεί να μου προτείνουν κάτι αυτοί, που εγώ μπορεί να μην το έχω σκεφτεί και μπορεί άνετα να γίνει».