«Καληνύχτα αγκαλιά μου» - Το σπαρακτικό βίντεο της Φαίης Σκορδά με τον γάτο της μετά τον θάνατό του

Πολύ δύσκολες ώρες για την παρουσιάστρια

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
NDP Photos
NDP Photos

Μια πολύ δυσάρεστη είδηση έμαθε στον αέρα της εκπομπής της, Πρωινό Μας, στο ΣΚΑΙ η Φαίη Σκορδά το πρωί της Τρίτης 9/5, με την ίδια να αποκαλύπτει στους συνεργάτες και τους τηλεθεατές της τον λόγο που "έπεσε" ξαφνικά ψυχολογικά.

Συγκεκριμένα, η όμορφη παρουσιάστρια, πληροφορήθηκε πως έφυγε από την ζωή ο μεγάλο ωτης γάτος. Ωστόσο, λόγω της εκπομπής που βρισκόταν εκείνη την ώρα στον αέρα, έπρεπε να συνέλθει και να συνεχίσει κανονικά.

«Επειδή μου στέλνετε κάποια μηνυματάκια για την αρχή αυτού του σλοτ που φάνηκα λίγο κάπως είμαι μία χαρά έμαθα κάτι που δεν είναι ευχάριστο αλλά όλα καλά. Έφυγε ο γάτος μου ο μεγάλος, αχ τώρα γιατί το είπα;

Αλλά θα πάρω μία ανάσα και θα συνεχίσω, όλα καλά εντάξει ανθρώπινο είναι...» είπε χαρακτηριστικά η Φαίη Σκορδά με βουρκωμένα μάτια και τρεμάμενη φωνή -δείτε εδώ το σχετικό βίντεο.

Το βίντεο της Φαίης Σκορδά με τον γάτο της μετά τον θάνατό του

Μάλιστα, μετά το τέλος της εκπομπής, η Φαίη Σκορδά δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ένα βίντεο με τον γάτο της, προκειμένου να τον αποχαιρετήσει δημόσια.

«Καληνύχτα αγκαλιά μου», έγραψε χαρακτηριστικά...

Η αγάπη της παρουσιάστριας για τις γάτες

Η ίδια πολλές φορές έχει μοιραστεί την αγάπη που τρέφει για τα ζώα και ειδικότερα για τις γάτες, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που έχει μοιραστεί μέσα από τα social media διάφορες φωτογραφίες.

Μάλιστα, πριν αρκετό καιρό, η Φαίη Σκορδά είχε δημοσίευσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook μια φωτογραφία της ίδιας με την γατούλα της, την οποία είχε συνοδέψει με ένα πολύ τρυφερό και γλυκό κείμενο.

«Μεγάλωσα με γάτες... Πολλές γάτες... Στη Β Γυμνασίου για να καταλάβετε είχα στο δωμάτιο μου μια μαμά με 5 γατάκια... Λατρεύω τις γάτες... Ο Prince κ ο Grigio μπορούν να με ηρεμήσουν μέσα σε πέντε λεπτά, όπως επίσης κ να με κοιμίσουν πέντε λεπτά . Σκέφτομαι απλά, πόσο σπουδαίοι ήταν που οι γονείς μου κάθε φορά που πήγαινα στο σπίτι με ένα αδέσποτο που είχα βρει, απλά μου χαμογελούσαν και ήταν σύμφωνοι και δεν μου είπαν ποτέ μα ποτέ όχι... Σπουδαίο μάθημα ζωής», είχε γράψει χαρακτηριστικά.