«Περιμένω να δω τι θα ειπωθεί μετά από αυτά που ακούσαμε για τον Καράβα» - Η σπόντα όλο νόημα της Μελέτη για την Ζενεβιέβ

Με αφορμή τις... γεμάτο αυτοπεποίθηση δηλώσεις της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Περιμένω να δω τι θα ειπωθεί μετά από αυτά που ακούσαμε για τον Καράβα» - Η σπόντα όλο νόημα της Μελέτη για την Ζενεβιέβ

Στις τηλεοπτικές κάμερες και τους ρεπόρτερ μίλησε το βράδυ της Δευτέρας 9/5 η Ζενεβιέβ Μαζαρί, η οποία βρέθηκε σε event μόδας στο κέντρο της Αθήνας. Η ίδια ήταν άκρως αποκαλυπτική για ακόμη μια φορά στις δηλώσεις της.

Μάλιστα, μεταξύ άλλων, η γνωστή art director ανέφερε πως η εκπομπή που παρουσιάζει στο STAR, το First Dates, «τα σπάει» (δείτε εδώ πώς τα πάει από τηλεθεάση).

Τα σχόλια της Ελεονώρας Μελέτη για Ζενεβιέβ & Καράβα

Η συγκεκριμένη μάλιστα ατάκα συζητήθηκε εκτενώς το πρωί της Τρίτης 9/5 στην εκπομπή Mega Καλημέρα, με την Ελεονώρα Μελέτη να σχολιάζει: «Εγώ περιμένω να δω τι θα ειπωθεί σήμερα γενικών για τη Ζενεβιέβ, μετά από όλα αυτά που ακούσαμε για τον Καράβα και αυτά που άκουσε ο Καράβας.

Εγώ πάντως κρατάω το ότι είναι πολύ χαλαρή με τον εαυτό της, πολύ χαρούμενη, και το ότι «η εκπομπή μου τα σπάει» της το δίνω γιατί είναι κουλ και χαλαρή, δεν μου άρεσε. Πες ένα «δόξα τω Θεώ πάει καλά» ή «δόξα τω Θεώ μου αρέσει πολύ σαν αντικείμενο».

Τα ''καρφιά'' της Μελέτη για την επίθεση που δέχτηκε ο Καράβας

«Ο άνθρωπος αυτός είδε να κακοποιείται μία συνέντευξη που έδωσε, του βάζανε λόγια στο στόμα, που μπορεί να μην είχε πει. Μπορεί να μην έγινε στη δική μας εκπομπή, αλλά έχω παρακολουθήσει όλο το χρονικό και από άλλες εκπομπές. Βάζανε λόγια στο στόμα του που δεν είχε πει ο Καράβας στη συνέντευξή του.

Ο Καράβας λοιπόν δεν βγαίνει με πεσμένα αυτιά, βγαίνει απογοητευμένος από αυτά που άκουσε, από τον τρόπο που παρερμήνευσαν τα λόγια του άλλοι οι συνάδελφοι. Ακόμα και σε τίτλους αν κάτσεις να δεις, υπάρχουν εκπομπές που έλεγαν ότι είπε πράγματα που δεν είχε πει ποτέ...», είπε μεταξύ άλλων η Ελεονώρα Μελέτη.