«Πηγές κοντά στον αδελφούλη σου...» - Το συγκινητικό "αντίο" της κόρης του Στάθη Ψάλτη στον Γιάννη Ρώτα

Η ανάρτησή της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
NDP Photos
NDP Photos

Χθες, Δευτέρα 8/5, ο αδερφός του Στάθη Ψάλτη, Γιάννης Ρώτας έφυγε από τη ζωή, όπως έκανε γνωστό μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο Σπύρος Μπιμπίλας -δείτε εδώ την ανάρτηση.

Ο Γιάννης Ρώτας τα τελευταία χρόνια ζούσε στο Γηροκομείο Αθηνών, από όπου και πληροφορήθηκαν για τον θάνατό του και όπως ήταν αναμενόμενο ο θάνατός του σκόρπισε θρήνος στον θεατρικό χώρο.

Ανάμεσα σε αυτούς που θέλησαν να τον αποχαιρετήσουν δημόσια ήταν και ανιψιά του και κόρη του Στάθη Ψάλτη, Μαρία, η οποία προχώρησε σε μια πολύ συγκινητική ανάρτηση, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Η ανάρτηση της ανιψιάς του Γιάννη Ρώτα και κόρη του Στάθη Ψάλτη για τον θάνατό του

«Καλό παράδεισο θείε μου...πηγές κοντά στον αδελφούλη σου..» έγραψε χαρακτηριστικά η Μαρία Ψάλτη, η οποία δημοσίευσε παράλληλα μια κοινή φωτογραφία του πατέρα και του θείου της.

Η ανάρτηση της ανιψιάς του Γιάννη Ρώτα και κόρη του Στάθη Ψάλτη για τον θάνατό του 

Και η Καίτη Φίνου τον αποχαιρέτησε δημόσια

Ανάμεσα στους ηθοποιούς που θέλησαν να τον αποχαιρετήσουν δημόσια ήταν και η Καίτη Φίνου, με την οποία είχαν συνεργαστεί σε ταινίες και ήταν από τους ανθρώπους που είχαν μοιραστεί πράγματα λόγω φυσικά της σχέσης της με τον Στάθη Ψάλτη.

Ειδικότερα, η γνωστή ηθοποιός δημοσίευσε στο Facebook της μερικές φωτογραφίες με τον Γιάννη Ρώτα και τον Στάθη Ψάλτη από συνεργασίες τους, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Πήγες να βρεις τον αδελφό σου. Θα είσαι ήρεμος, γαλήνιος. Θα ξεκουραστείς Γιάννη. Καλό ταξίδι και καλή αντάμωση».

Σε μια άλλη ανάρτησή της στο instagram, έγραψε: «Πήγες Γιάννη μου κοντά του. Καλή αντάμωση».