Eurovision 2023: Με την πετσέτα στο κεφάλι και το ρούχο από το τιρκουάζ χαλί λίγο πριν τον Α' ημιτελικό - Το δωμάτιο της Τζένης Μελιτά στο Λίβερπουλ

Η ανάρτηση του Victor Vernicos στο Tik Tok

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Eurovision 2023: Με την πετσέτα στο κεφάλι και το ρούχο από το τιρκουάζ χαλί λίγο πριν τον Α' ημιτελικό - Το δωμάτιο της Τζένης Μελιτά στο Λίβερπουλ

Λίγη ώρα πριν ξεκινήσει ο πρώτος ημιτελικός της Eurovision 2023 η κάμερα της εκπομπής της ΕΡΤ, Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν, τρύπωσε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου μένει αυτές τις ημέρες η Τζένη Μελιτά στο Λίβερπουλ, η οποία θα παρουσιάζει όσα συμβαίνουν στον μουσικό διαγωνισμό στην Ελλάδα.

Μόλις άνοιξε την πόρτα, λοιπόν, η ίδια δεν είχε προλάβει ακόμη να ετοιμαστεί, καθώς προχωρούσε με την πετσέτα στο κεφάλι και από κάτω φορούσε το φόρεμα που επέλεξε με την ομάδα της για το τιρκουάζ χαλί, ωστόσο έκανε ένα γρήγορο room tour για όσους αναρωτιούνται ποιες μπορεί να είναι οι ανέσεις που μπορεί να έχει ένας παρουσιαστής μία τέτοιας λαμπερής περίστασης.

Το δωμάτιο που μένει η Τζένη Μελιτά στο Λίβερπουλ για την Eurovision 2023

Το δωμάτιο, λοιπόν, περιλάμβανε ένα διπλό κρεβάτι, ένα μπουντουάρ και έναν καναπέ που κοιτούσε στην θέα έξω από το παράθυρο και στον οποίο η Τζένη Μελιτά απολαμβάνει το πρωινό της αυτές τις μέρες. Τα απολύτως βασικά και απαραίτητα!

Διαβάστε επίσης: Το λες και εξωφρενικό - Πόσο κοστίζει ένα εισιτήριο για μία θέση στην αρένα

Σε άλλα νέα, βέβαια, όσο ο "πυρετός" των προετοιμασιών είναι στα ύψη, Ο Victor Vernicos, ο οποίος θα εμφανιστεί την Πέμπτη 11/5, ξέκλεψε λίγο χρόνο από τος πρόβες και ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Tik Tok ένα βίντεο όπου τραγουδά το Toy, της Netta που κέρδισε τον διαγωνισμό το 2018 (δείτε εδώ τι λένε τα στοιχήματα για την πρόκρισή του).