Eurovision 2023: Πανζουρλισμός με την εμφάνιση του Victor Vernicos - "Πανικός" από χειροκροτήματα στο κατάμεστο Euroclub

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Eurovision 2023: Πανζουρλισμός με την εμφάνιση του Victor Vernicos -

Λίγες ώρες πριν ξεκινήσει ο πρώτος ημιτελικός της Eurovision 2023 και δημοσιεύθηκε ένα από βίντεο από την εμφάνιση του Έλληνα εκπροσώπου, Victor Vernicos, από το Euroclub, η οποία διεξάχθηκε με μεγάλη επιτυχία και το πλήθος από τους δημοσιογράφους, αλλά και το fun club του τραγουδούσε συνεχώς το κομμάτι του, ενώ τα χειροκροτήματα "έπεφταν βροχή".

Όλα αυτά συνέβησαν την Δευτέρα 8/5 , λοιπόν, στο «Camp & Furnace», ενώ το μεσημέρι της Τρίτης 9/5, ο ίδιος εμφανίστηκε και στο Eurovision Village, όπου ερμήνευσε για άλλη μία φορά το «What They Say».

Διαβάστε επίσης: «Ένα άγουρο πεδαρέλι» - Κατακραυγή από το Μικρούτσικο για την εμφάνιση του Victor Vernicos

Χαμός στην εμφάνιση του Victor Vernicos στο Euroclub λίγο πριν τον Β' ημιτελικό της Eurovision 2023

Victor Vernicos Eurovision

Διαβάστε επίσης: «Με κάνουν να νιώθω...» - Οι δηλώσεις του Victor Vernicos λίγο πριν το μεγάλο ημιτελικό

Αυτοί θα είναι οι τέσσερις παρουσιαστές φέτος

Τέσσερις θα είναι οι παρουσιαστές του φετινού διαγωνισμού! Οι τρεις γυναίκες θα βρίσκονται στους δύο ημιτελικούς και την βραδιά του μεγάλου τελικού (13/5) θα τις συνοδεύσει και ο άντρας της παρέας.

O Graham Norton, ο κορυφαίος Βρετανός παρουσιαστής με το επιτυχημένο ομώνυμο talk-show, έχει συνδέσει το όνομά του με τη Eurovision, αφού είναι ο κεντρικός σχολιαστής στις μεταδόσεις του διαγωνισμού στο BBC από το 2009. Στο “Graham Norton Show”, για το οποίο έχει μάλιστα βραβευτεί με BAFTA Award, έχει φιλοξενήσει πολλές προσωπικότητες.

Η Julia Sanina είναι Ουκρανή τραγουδίστρια και έχει περάσει από μία σειρά talent shows στη χώρα της ως φιναλίστ (Dancing with the stars) αλλά και ως κριτής (X-Factor). Φέτος συμμετείχε στην κριτική επιτροπή για την επιλογή του τραγουδιού της Ουκρανίας για τη Eurovision. Από το 2011 είναι η frontwoman του συγκροτήματος HARDKISS, με το οποίο είχε προσπαθήσει να εκπροσωπήσει τη χώρα της στον διαγωνισμό το 2016.

Η Hannah Waddingham είναι Βρετανή τραγουδίστρια και ηθοποιός. Έγινε ευρύτερα γνωστή από τη συμμετοχή της στο “Game of Thrones” και το “Sex Education”, ενώ αυτό το διάστημα πρωταγωνιστεί στη δημοφιλή σειρά του AppleTV, “Ted Lasso”, για την οποία βραβεύτηκε με Emmy Award, ενώ έχει προταθεί και για Χρυσή Σφαίρα. Η Hannah Waddingham έχει παράλληλα σπουδαία πορεία στον χώρο του μιούζικαλ.

Η Alesha Dixon έκανε μεγάλη επιτυχία στο χώρο της μουσικής το 2008, όταν κυκλοφόρησε το κομμάτι «The Boy Does Nothing». Έκτοτε έχει ασχοληθεί με την παρουσίαση και έχει περάσει από προγράμματα όπως το “Βρετανία Έχεις Ταλέντο” και το “The Greatest Dancer”.