Πατέρας βρήκε το μωρό του νεκρό στο αμάξι με αφρούς στο στόμα - Έντρομη η Ράνια Τζίμα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Πατέρας βρήκε το μωρό του νεκρό στο αμάξι με αφρούς στο στόμα - Έντρομη η Ράνια Τζίμα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA

Σοκαριστική είναι η είδηση που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες η οποία αναφέρει πως ένα βρέφος 5,5 μηνών βρέθηκε νεκρό στο αμάξι του πατέρα του στην Άρτα. Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, ο 37χρονος άνδρας πήρε το μωρό για να το μεταφέρει στον βρεφονηπιακό σταθμό και έπειτα να οδηγήσει μέχρι τη δουλειά του σε δημόσια υπηρεσία της πόλης.

Ωστόσο, μόλις πάρκαρε το όχημά του, κατευθύνθηκε αμέσως προς αυτό της υπηρεσίας και άφησε το μικρό κορίτσι κλειδωμένο. Όταν, λοιπόν, η μητέρα του παιδιού πήγε να το παραλάβει από τον σταθμό, την ενημέρωσαν πως το παιδί της δεν παρευρέθηκε και έντρομη κάλεσε τον σύζυγό της.

Έντρομη η Ράνια Τζίμα στον αέρα του MEGA

Εκείνος αναφώνησε: «Κλείσε γρήγορα, ξέχασα το μωρό στο αυτοκίνητο». Όταν όμως έφτασε στο αμάξι του ήταν πλέον αργά, αφού το κορίτσι δεν είχε τις αισθήσεις του και σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες έβγαζε αφρούς από το στόμα.

Στο άκουσμα όλων των παραπάνω, η Ράνια Τζίμα, παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων άναυδη, το μόνο που μπόρεσε να ξεστομίσει ήταν: «Απίστευτο» (δείτε εδώ τη στιγμή που δάκρυσε).

Αξίζει να σημειωθεί, πως απόψε (9/5) η Ράνια Τζίμα δεν αισθανόταν καλά και αυτό ήταν ολοφάνερο και από την δυσκολία της να ακουστεί η φωνή της, με αποτέλεσμα να προκληθεί θύελλα αντιδράσεων στο twitter εξαιτίας της.