Νικόλας Αγόρου: Πέντε ημέρες μετά - Η πρώτη του ανάρτηση μετά την αποχώρηση από το Survivor All Star

Μυστήριος...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Νικόλας Αγόρου: Πέντε ημέρες μετά - Η πρώτη του ανάρτηση μετά την αποχώρηση από το Survivor All Star

Ο Νικόλας Αγόρου είναι ένας από τους πιο πολυσυζητημένους παίκτες του Survivor All Star, καθώς μετά την παρουσία του στον πρώτο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης, οι προσδοκίες προς το πρόσωπό του ήταν πολλές. Παρόλα αυτά, ο ίδιος μπήκε φέτος εντελώς αλλαγμένος, πολύ ήρεμος και προσηλωμένος στον στόχο του, που δεν ήταν άλλος από το να μείνει όσο περισσότερο μπορεί στον Άγιο Δομίνικο και γιατί όχι να φτάσει μέχρι και τη νίκη.

Κάτι τέτοιο, ωστόσο, δεν συνέβη, αφού αποχώρησε πριν από λίγες ημέρες και συγκεκριμένα στις 4/5, επιστρέφοντας στην Ελλάδα κατάμαυρος από τον ήλιο, γεμάτος δώρα στα χέρια του (δείτε εδώ τις αποκλειστικές φωτογραφίες του από το αεροδρόμιο).

Η πρώτη ανάρτηση του Νικόλα Αγόρου μετά το Survivor All Star

Και αφού έφτασε στο σπίτι του, παρέμεινε ήσυχος και δεν εμφανίστηκε σε καμία εκπομπή, όπως συνηθίζουν να κάνουν όλοι, όντας εξαφανισμένος και από τα social media του. Την Τρίτη 9/5, παρόλα αυτά, έκανε την πρώτη του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και σε αντίθεση με αυτό που θα περίμενε κανείς, η φωτογραφία που δημοσίευσε δεν έχει καμία σχέση με το παιχνίδι. Ανέβασε απλώς την ταινία που διάλεξε για να περάσει το βράδυ του!

Διαβάστε επίσης: Spoiler: Το έχουμε δει και τις προηγούμενες χρονιές - Το τρίτο μεγάλο έπαθλο μετά την Αγγλία και το Μαϊάμι

Νικόλας Αγόρου πρώτη ανάρτηση

Με πόσα λεφτά στην τσέπη του αποχώρησε

Σε γενικές γραμμές ο πρώην παίκτης δεν απασχόλησε κατά την παραμονή του με ίντριγκες και κλίκες και μάλιστα τον τελευταίο καιρό είχε ξεκαθαρίσει, πως δεν ήθελε να έχει πολλά - πολλά με τους συμπαίκτες του στη ζούγκλα.

Φαίνεται, πως εν τέλει η επιλογή του αυτή να μην ενταχτεί σε πηγαδάκια του στοίχισε και έτσι σε λίγες ημέρες αναμένουμε να δούμε την επιστροφή και την άφιξη του Αγόρου στην Ελλάδα με προορισμό τον τόπο καταγωγής του (δείτε εδώ σε ποιον έριξε καρφιά πριν αποχωρήσει).

Στο σημείο αυτό θα πρέπει να πούμε, πως ο νεαρός αγρότης μπορεί να μην έφτασε στο τέλος και στον τελικό, ωστόσο κατάφερε να συγκεντρώσει ένα πολύ σεβαστό χρηματικό ποσό, το οποίο ανέρχεται στις 55.000 ευρώ. Δεν τα λες και λίγα ειδικά αν αναλογιστούμε, πως μάζεψε τα ίδια λεφτά με τον Ηλία Γκότση, που είχε μπει από την πρώτη ημέρα στο παιχνίδι.