Άφωνοι όλοι στο πλατό του Πρωινό Μας με τον Στέλιο Χανταμπάκη - Αποκάλυψε πόσα κιλά έχασε στο Survivor all star

Έμεινε μισός!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Άφωνοι όλοι στο πλατό του Πρωινό Μας με τον Στέλιο Χανταμπάκη - Αποκάλυψε πόσα κιλά έχασε στο Survivor all star

Καλεσμένος στην εκπομπή Πρωινό Μας βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης 10/5 ο Στέλιος Χανταμπάκης. Ο πρώην παίκτης του Survivor all star μίλησε φυσικά για το ριάλιτι επιβίωσης και την εμπειρία που έζησε για ακόμη μια χρονιά.

Μάλιστα, μεταξύ άλλων και κατά την είσοδό του στο πλατό, ο Στέλιος ρωτήθηκε για το πόσα κιλά έχασε μέσα στο παιχνίδι, μιας και φαίνεται κυριολεκτικά μισός!

Πόσα κιλά έχασε ο Στέλιος Χανταμπάκης στο Survivor all star

«Δεν είχα αγωνία τι θα πουν για εμένα στις εκπομπές, δεν με νοιάζει όπως το 2017. Πριν μπω στο παιχνίδι, κράτησα κάτι για εμένα που είχε πει η Έλενα Χριστοπούλου. Ότι ο μόνος μου αντίπαλος είναι ο εαυτός μου.

Είναι επικίνδυνο το χιούμορ και το τι λες στην τηλεόραση κι αυτό με αγχώνει πολύ, ειδικά με άτομα που δεν γνωρίζω, για αυτό ήμουν μαζεμένος. Έχασα 25 κιλά», είπε.

Διαβάστε επίσης: «Όταν θα τους πει στο σχολείο...» - Ξέσπασε σε κλάματα ο Στέλιος Χανταμπάκης για το περιστατικό με τα παιδιά του

Τι απάντησε για τον Κωνσταντίνο Βασάλο

«Τώρα που βγήκα κατάλαβα ότι τα παιδιά είχαν θέμα μαζί μου. Εγώ στον Βασάλο δεν είπα ποτέ ότι η Σταυρούλα είναι ερωτευμένη μαζί του. Είναι πάρα πολύ χαζό όλο αυτό. Αποδέχομαι ότι τα παιδιά αισθάνθηκαν άσχημα και άβολα μαζί μου, είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, προσπάθησα πάρα πολύ να μην ενοχλήσω κανέναν, με πάρα πολύ άγχος. Άκουσα ότι είμαι διπλωμάτης.

Δεν έχω αρνητική εικόνα για τον Κωνσταντίνο, δεν μου έδωσε κανένα δικαίωμα, όταν με ψήφισε πάλι μου είπε ότι έριξε κούφια ψήφο. Ούτε με τον Τάκη έχω κάτι. Αν ήξερα ότι ο Κωνσταντίνος πιστεύει τόσα πράγματα για εμένα, θα προσπαθούσα να το λύσω».