Χρίστος Αντωνιάδης - Αφροδίτη Τσώνου: «Η αλήθεια είναι πολύ σκληρή» - Πότε θα γίνει η βάφτιση των διδύμων!

Η εξομολόγηση για την αλλαγή στη ζωή τους μετά τον ερχομό των παιδιών τους

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χρίστος Αντωνιάδης - Αφροδίτη Τσώνου: «Η αλήθεια είναι πολύ σκληρή» - Πότε θα γίνει η βάφτιση των διδύμων!

Ο Χρήστος Αντωνιάδης και η αγαπημένη του, Αφροδίτη Τσώνου πλέουν σε πελάγη ευτυχίας μετά τον ερχομό των παιδιών τους τον περασμένο Νοέμβριο. Μετά από πολλές προσπάθειες και εξωσωματικές που έκαναν, κατάφεραν να κρατήσουν στην αγκαλιά τους τα δίδυμα τους.

Το ζευγάρι, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day του ALPHA, όπου μεταξύ άλλων αποκάλυψε πότε σκοπεύει να βαφτίσει τα παιδάκια τους, αλλά και τους νονού τους.

Οι αποκαλύψεις Αντωνιάδη - Τσώνου για τα παιδιά τους

Όπως έκαναν γνωστό, σκοπεύουν να βαφτίσουν τα δίδυμα στα μέσα Ιουλίου στην Αθήνα και θα έχουν τέσσερις νονούς.

Πως είναι ο τραγουδιστής σαν μπαμπάς: «Ο Χρίστος είναι πάρα πολύ ενεργός μπαμπάς. Βοηθάει σε όλα. Και μερικά βράδια που δεν ακούω καθόλου από την κούραση, ο Χρίστος είναι εκεί να τα ταΐσει, να τα αλλάξει. Τρυφερός μπαμπάς».

«Έχω το τραγούδι που είναι για όλες τις περιπτώσεις. Το αφιέρωσα στη γυναίκα μου όταν παντρευτήκαμε και τώρα το αφιερώνω στα παιδιά μου, "Δεν είσαι εσύ σαν τις άλλες αγάπες"» εξομολογήθηκε για το τραγούδι που αφιερώνει στα παιδιά του.

Για το αν τους ένωσαν τα παιδιά τους μετά τον ερχομό τους: «Η αλήθεια είναι πολύ σκληρή. Ο ερχομός των παιδιών, ειδικά που είναι δυο, μας έχει φέρει τα πάνω κάτω αλλά το βρίσκουμε» αποκάλυψε.

«Είναι πολλά τα βράδια που την πλησιάζω με χαμόγελο και με κοιτάει με ένα βλέμμα δολοφονικό», είπε ο Χρίστος Αντωνιάδης.

«Μας είπαν ότι είχαμε ανεξήγητη υπογονιμότητα»

Το μεσημέρι της Παρασκευής (28/4) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Ελένη» προβλήθηκαν οι δηλώσεις, που έκανε ο Χρίστος Αντωνιάδης. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε στην εκπομπή του Mega, τόσο για την προσωπική του ζωή, όσο και για την επαγγελματική του επιτυχία.

Συγκεκριμένα, ο Χρίστος Αντωνιάδης αναφέρθηκε στην επαγγελματική επιτυχία που συνάντησε την δεκαεταία των 90's, την αποχή του από τον χώρο της μουσικής, την αγαπημένη του σύζυγο, αλλά και τα δύο δίδυμα παιδάκια τους, που ήρθαν στην ζωή τους, πριν από λίγους μήνες.

«Τα δίδυμα αγόρια μου ήρθαν με τη μέθοδο της εξωσωματικής. Με τη δεύτερη φορά της εξωσωματικής είχαμε αποτέλεσμα. Με την πρώτη προσπάθεια δεν πιάσαμε γιατί μας είπαν ότι είχαμε ανεξήγητη υπογονιμότητα. Με δυο μωράκια στην ίδια ηλικία χρειάζεσαι βοήθεια», ανέφερε ο Χρίστος Αντωνιάδης.

«Πάντα έλεγα ότι εγώ θα παντρευτώ και θα κάνω οικογένεια μετά τα 40. Την περίοδο της μεγάλης επιτυχίας πίστευαν ότι εγώ ήμουν από κλαράκι σε κλαράκι. Έζησα τη νυχτερινή ζωή έντονα στα 90s. Διακαώς επιδίωκα να έχω μια μόνιμη σοβαρή σχέση.

Ο Χρίστος Αντωνιάδης είπε στη συνέχεια: «Τη σύζυγό μου τη γνώρισα στα μπουζούκια, ήρθε στο καμαρίνι να πάρει αυτόγραφο για τη μαμά της. Έχουμε 18 χρόνια διαφορά με τη σύζυγό μου. Όταν παντρεύτηκα, είπα στη γυναίκα μου ότι αποχαιρετώ τα νιάτα μου», συμπλήρωσε.

«Απείχα μια δεκαετία γενικώς γιατί τους βαρέθηκα και με βαρέθηκαν και δεν γινόταν η δουλειά όπως ήθελα. Το 2018 δεν άντεχα άλλο και αποφάσισα να ασχοληθώ ξανά. Δεν είναι καθόλου εύκολο να ξαναμπείς στα πράγματα. Είχα το μυαλό την εποχή που ήταν καλά τα χρήματα να τα κρατήσω και να τα επενδύσω», τόνισε ο τραγουδιστής.