«Να σκέφτεται καθημερινά ότι έχουμε δύο παιδιά τα οποία...» - Οι νέες δηλώσεις Κούγια για τη σχέση της Εύης Βατίδου με τον 35χρονο

«Αυτός ο γάμος έχει τελειώσει από το 2007»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTOS
NDPPHOTOS

Δηλώσεις στην εκπομπή Πρωινό του ΑΝΤ1, παραχώρησε ο Αλέξης Κούγιας με αφορμή τις εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου. Ο δημοσιογράφος ωστόσο, τον ρώτησε και για την προσωπική του ζωή. Ο δικηγόρος ρωτήθηκε τόσο για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε αλλά και για το νέο σύντροφο της πρώην συζύγου του.

Η Εύη Βατίδου πριν μερικές ημέρες αποκάλυψε τον σύντροφό της που είναι και μικρότερος της, αναρτώντας την πρώτη τους κοινή φωτογραφία, την οποία ακολούθησαν πολλές άλλες.

Αρχικά, σχετικά με τον καρκίνο που πέρασε και βρέθηκε νικητής: «Θέλω να σας πω ότι το βασικό πρόβλημα της υγείας μου, δηλαδή ο καρκινικός όγκος που βρέθηκε κοντά στους λεμφαδένες και που χρειάστηκε να αφαιρεθούν και οι 39 λεμφαδένες, έχει εξαλειφθεί. Επειδή ο καρκίνος είναι ένα ύπουλο γεγονός, είναι μια ύπουλη ασθένεια, θα χρειαστεί επί δύο χρόνια να κάνω μια σειρά ορμονεθαρεπειών. Ο καρκίνος έχει τελειώσει για μένα».

Η δήλωση του Κούγια για το σύντροφο της Βατίδου

«Ακούστε κάτι, αυτή η ιστορία πρέπει να τελειώνει. Έχω κάνει μια δήλωση την προηγούμενη εβδομάδα. Αυτός ο γάμος έχει τελειώσει από το 2007, έχουν περάσει 16 ολόκληρα χρόνια. Και εκείνο που μπορώ να πω μόνο και αυτό είναι και μια προτροπή, και προς την πρώην σύζυγό μου, να σκέφτεται καθημερινά ότι έχουμε δύο παιδιά τα οποία εξελίσσονται εξαιρετικά και έχει πολύ μεγάλη σημασία για τη μελλοντική τους ζωή, ποιος είναι ο πατέρας τους, ποια είναι η μητέρα τους και τι κάνουν στη ζωή τους. Ούτε πριν παντρευτώ, ούτε μετά που τελείωσε ο γάμος αυτός, εγώ δεν έχω δημοσιοποιήσει οποτεδήποτε, μια προσωπική μου σχέση», είπε στη συνέχεια για το νέο σύντροφο της πρώην συζύγου του.

Οι δηλώσεις του Ηλία Κωνσταντίνου για την Εύη Βατίδου

Τη Δευτέρα 8/5 ο Ηλίας Κωνσταντίνου παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα του Super Κατερίνα με τον ίδιο να μιλάει για πρώτη φορά δημόσια για τη σχέση του με την Εύη Βατίδου.

Το μοντέλο έχει ως βάση του τη Θεσσαλονίκη και όπως αποκάλυψε είναι πολύ ευτυχισμένος και καλά με τη Βατίδου. Μπορεί η απόσταση να αποτελεί ένα εμπόδιο για τους δύο, σε κάθε περίπτωση όμως ξεπερνάνε τα δύσκολα και συνεχίζουν μαζί.

Ανάμεσα σε αυτά, που είπε ο Ηλίας Κωνσταντίνου μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα, πως ξεχωρίζει ο τρόπος με τον οποίο μιλάει για την καλή του, καθώς και το γεγονός, πως ο ίδιος δεν ήξερε τον τρόπο, που εν τέλει αποκαλύφθηκε η σχέση τους, αφού δε τον αφορά η δημοσιότητα.

«Με την Εύη Βατίδου, γνωριστήκαμε στο γυμναστήριο την ώρα που έτρεχε στο διάδρομο», αποκάλυψε αρχικά για την πρώτη τους γνωριμία και συνέχισε «Οι γονείς μου, οι φίλοι μου και όλος μου ο κύκλος, ξέρουν από την πρώτη στιγμή για την Εύη.

Για την διαφορά ηλικίας τους: «Το μόνο χάσμα που υπάρχει είναι χιλιομετρικό. Προσπαθούμε να λύσουμε τη διαφορά Θεσσαλονίκη - Αθήνα. Έρχεται και εκείνη, μένουμε πολλές μέρες μαζί. Δεν είμαι ζηλιάρης. Αν με πειράζει κάτι θα της το πω».

Για την πρώτη κοινή τους ανάρτηση (δείτε την εδώ), σχολίασε «Το μεγαλύτερο ποσοστό αντιδράσεων ήταν θετικό. Υπήρχαν βέβαια και τα πικρόχολα.

Τι ερωτεύτηκε στην Εύη Βατίδου «Στην Εύη ερωτεύτηκα την ομορφιά της, την δυναμικότητα της, την ειλικρίνια της».

Ποιες είναι οι σκέψεις του για το μέλλον; «Με την Εύη κάνουμε σκέψεις για κάτι τηλεοπτικό. Μας έχει γίνει πρόταση», αποκάλυψε.