Βασίλης Γκουρούσης: Κινείται νομικά εναντίον Σοφίας Παυλίδου - Μάνου Παπαγιάννη

«Εγώ και η Παναγοπούλου πάθαμε τη βλάβη»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Βασίλης Γκουρούσης: Κινείται νομικά εναντίον Σοφίας Παυλίδου - Μάνου Παπαγιάννη

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής BreakfastStar παραχώρησε ο Βασίλης Γκουρούσης, μετά την απόφαση της Σοφίας Παυλίδου να ζητήσει αποζημίωση από τον Μάνο Παπαγιάννη μετά την απόφαση του δικαστηρίου που έκρινε ένοχο τον ηθοποιό και η ποινή που του επιβλήθηκε για το αδίκημα της απλής σωματικής βλάβης ήταν τέσσερις μήνες με αναστολή. Του ζητάει λοιπόν πενταψήφιο ποσό - δείτε εδώ.

Ο θεατρικός παραγωγός ρωτήθηκε για την εξέλιξη αυτή, με αφορμή το επίμαχο περιστατικό σε παράσταση του το 2018.

Οι δηλώσεις του Γκουρούση για Παπαγιάννη - Παυλίδου

«Ήξερα ότι έχουν διευθετήσει το θέμα με τους δικηγόρους για ένα μικροποσό. Μάλλον δεν θα το έδωσε ο Μάνος Παπαγιάννης και προχώρησε. Αλλά γιατί έπαθε ηθική βλάβη η Σοφία; Δεν καταλαβαίνω. Η παράσταση τελείωσε 11 Γενάρη, δεν ξανάρθε κι εμείς την πληρώσαμε για όλη τη σεζόν. Εμείς πάθαμε ζημιά, το θέατρο. Εμείς χάσαμε τα λεφτά μας, όλα. Οι άλλοι τι έχασαν δηλαδή και κάνουν αγωγές;», είπε.

Και συνέχισε: «Εγώ και η Παναγοπούλου πάθαμε τη βλάβη και μέχρι σήμερα δεν κάναμε αγωγές. Επειδή δεν το ήξερα, σας το λέω δημόσια ότι θα κινηθώ κι εγώ νομικά από εδώ και πέρα εναντίον όλων όσοι μας χάλασαν την παράσταση. Έχω μιλήσει και με τη Βάσια, μιλήσαμε στο τηλέφωνο να το κάνουμε μαζί. Δεν είναι δυνατόν να γίνονται τέτοια πράγματα από τη στιγμή που τους έχουμε αποζημιώσει, για να μην πουν το παραμικρό. Εμείς πάθαμε ζημιά».

«Η Σοφία και ο περίγυρός της για κάποιον λόγο τα έχουν μαζί μου. Δεν ξέρω γιατί. Εμένα με κάλεσε ένας δικηγόρος για πω τι συνέβη», ολοκλήρωσε.

«Είδα την Σοφία στο πάτωμα και τον Μάνο...»

Καλεσμένος στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι του MEGA βρέθηκε το πρωί της Κυριακής 4/12 ο Σωτήρης Καλυβάτσης κάνοντας αποκαλύψεις για την υπόθεση.

«Το δικαστήριο προφανώς είδε τα στοιχεία και πήρε μια απόφαση. Ήμουν αυτήκοος μάρτυρας του περιστατικού. Ανέβηκα ακριβώς μετά το συμβάν, είδα την Σοφία στο πάτωμα και τον Μάνο από πάνω. Δεν έχουν κανένα νόημα να λέμε αρλούμπες. Να γίνει σκευωρία μέσα σε ένα θέατρο του μεγέθους του Χυτηρίου για να πάρουμε τη θέση ενός ηθοποιού; Δεν μπορώ να σας απαντήσω, να ρωτήσετε τον Μάνο Παπαγιάννη.

Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι γουστάρει και σταδιακά να το πιστεύει κιόλας και να γίνει η αλήθεια του. Είχαμε ένα καμαρίνι μαζί. Άρχισε να συζητάει με τη Σοφία και μετά ανέβηκαν οι τόνοι. Πήγε πάνω η Σοφία και του έκλεισε με δύναμη την πόρτα. Φαίνεται πως εκνευρίστηκε. Άκουσα τη Σοφία να ουρλιάζει και τον Μάνο να χτυπάει την πόρτα. Η Κόνι Μεταξά ήταν μπροστά. Έγιναν μπροστά στα μάτια της. Κανείς δεν έχει δικαίωμα να παραβιάζει τον χώρο του άλλου» είπε χαρακτηριστικά ο Σωτήρης Καλυβάτσης.